Цветанов смята Цецка Цачева за "много активна и много готина"

OFFNews 03 октомври 2016 в 07:59 7878 5

Цветанов смята Цецка Цачева за

Цецка Цачева е много активна и много готина, ако мога да се изразя така лежерно. Тя е невероятен човек, който не я познава, може само да съжалява, защото когато човек направи контакт с нея да говори по различни теми, ще види, че тя е един ерудиран човек.

Така зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов определи кандидатурата на председателя на парламента Цецка Цачева за президент. Цветанов коментира записите, на които тя пее на парти на членската маса на ГЕРБ. 

"Това престъпление ли е", попита Цветанов и поясни, че не е правено разследване кой е направил записите, защото "ние не сме разследващ орган".

Бившият вътрешен министър заяви, че само Ивайло Калфин и Красимир Каракачанов са дали обективна оценка на Цачева без да навлизат в личното ѝ пространство и без да я иронизират. Според него тя е безспорен лидер и ще бъде първият президент жена.

Цветанов коментира ниския рейтинг на Народното събрание, което според различни проучвания варира от 15.8% до 18%. По думите на Цветанов Цачева има 30% одобрение, "което означава, че имаме много по-висок обществен личен рейтинг".

По повод изказването на Бойко Борисов, че Цачева ще бъде "майка на нацията", шефът на парламентарната група на ГЕРБ заяви, че "ще се търси извличане от контекста на всяко едно изказване, на всеки член на партията, включително и на нашия лидер".

"Цецка Цачева е действително грижовна и достойна майка", каза Цветанов. 

Той заяви, че няма намерение да оглави парламента. "Днес категорично съм неутрализирал всякакви подобни спекулации и възможности да бъде обсъждано моето име. Сега партията се подготвя за едни избори, и това е ежемесечно и ежегодишно", каза той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

4

El Commandante

03.10 2016 в 08:49

Ахахаха, Путин да внимава да не я ядоса, че ше яхне метлата в съвсем буквалния смисъл.


Абе, от друга страна, в кандидатската кампания, тая как ще целува деца?
Требва да и избират некви слепи, бахго, иначе ше има масова паника в детските градини....

77927

3

El Commandante

03.10 2016 в 08:47

Цачка е съвременната Баба Вихронрав, а външнополитическите и ходове са пророчески описани във "Вещици в чужбина"