12 часа без вода в "Хиподрума"

OFFNews 21 юли 2016 в 06:28 6026 1

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Превключване на уличен водопровод на бул. „България" в „Хиподрума" ще е причина за спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в квартал „Хиподрума". С понижено налягане ще бъдат клиентите, живеещи в ж.к. Лагера".

Заради изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Добромир Хриз" в жк „Яворов", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на ул. „Добромир Хриз" от ул. „Момчил войвода" до ул. „Светослав Тертер".

Във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Иванянско шосе" в Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на село Иваняне, в.з. „Бели брег", ул. „Иванянско шосе" от ул. „София" до ул. „Стефан Стамболов", ул. „Стефан Стамболов" от жп прелеза до завод за минерална вода.

Реконструкция на уличен водопровод по ул. „Пробуда" в Световрачене ще остави без вода от 9:30 до 21:30 часа на ул. „Миладин Цветков", ул. „Поляната", ул. „Лесновска река", ул. „Чавдар войвода" и ул. „3-ти март".

Поради реконструкция на водопровод в жк „Иван Вазов", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на ул. „Краище" от ул. „Балша" до бул. „Витоша"; ул. „Димитър Манов" и ул. „Янко Забунов".

Изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Овчо поле" в Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на ул. „Овчо поле" от ул. „Цар Симеон" до ул. „Пиротска". 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Арх. Йордан Миланов" в „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на ул. „Арх. Йордан Миланов", от ул. „Кръстьо Сарафов" до ул. „Вишнева".

Поради подмяна на водомерен възел на ул. „Росен" в „Бояна", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на улицата.

Подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Лешникова гора" в кв. „Драгалевци" налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Лешникова гора", от ул. „Мавровец" до ул. „Нарцис"; ул. „Голи връх" и ул. „Чемшир" от №33 до №37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мавровец", ъгъла с ул. „Лешникова гора".

Подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Искър" в с. Кривина налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Искър" от ул. „Витоша" до ул. „Латинка".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови