Играта с футболни прогнози на Nostrabet набира все по- голяма популярност

OFFNews 13 януари 2022 в 11:41 997 0

Макар че е създадена едва преди два месеца, играта Nostrabet Tipsters League вече се превръща в любима и все по-предпочитана от читателите на Nostrabet. В нея може да участват всички потребители с прогнози за най-интригуващите футболни мачове в първенства от целия свят. Играта е безплатна и ако влезете във футболни прогнози от nostrabet.com ще разберете всичко за правилата на играта. Важно е също да знаете, че всеки месец десетима участници, които са се справили най-добре с футболните предвиждания, получават награди.

Първите десет наградени бяха през октомври, а в близките дни награди ще получат и най-добрите десетима за ноември. За неспечелилите няма причина за разочарование, тъй като борбата за новите месечни награди за декември започва.

Какви са футболните прогнози?

Футболните прогнози в Nostrabet са базирани на множество статистики, резултати, анализи и достоверни фактори. Някои може да ви се виждат незначителни, но всъщност са доста определящи.

Много важни са новините около състава. Може да става дума за всичко – контузия, скандал, завръщане на играч. Независимо от формата отбори, около които току-що е избухнал скандал или са пълни с травмирани играчи, могат да бъдат доста уязвими в предстоящия си мач.
Промените в състава също могат да окажат решаващо значение. Да не говорим за разсейване в състава или липса на концентрация. Именно поради тази причина, ако откриете отбор с подобни казуси, често може да се възползвате от добър коефициент и да направите печалба.

Футболните прогнози на Nostrabet не гарантират печалба, а споделят независимо мнение и преценка. Дали да се възползвате от тези прогнози или не, решавате изцяло Вие. Сайтът не носи отговорност за играчи, направили залози въз основа на неговите прогнози.

Кои са обоснованите футболни прогнози?

Сред прогнозите на Nostrabet ще попаднете на мачове, за които е направен обстоен анализ. Прочитайки го, вие ще разберете аргументите за избора на конкретен изход от събитието.

Имайте предвид, че анализираните прогнози за мачове винаги са по-добри от тези, които се базират само на статистика. Причината е в това, че обстойният анализ помага да се открият важни моменти, които обикновено статистиката няма как да покаже.

Анализираните прогнози за футбол или друг спорт в Nostrabet се правят от експерти в областта, които следят изкъсо случващото се в света на спорта.

Ето защо професионалните футболни прогнози на Nostrabet може да се определят като достъпни за всички напълно безплатно. В дългосрочен план се постига висока успеваемост с тях, така че зависи изцяло от вас как ще управлявате своите средства за залози.

Колко често се публикуват прогнози и как се съставят?

В Nostrabet.com се публикуват ежедневно футболни прогнози от най-интересните мачове от целия свят. Всеки, който се интересува от професионални прогнози, може да ги намери в сайта или на страницата му във фейсбук.

Екипът на Nostrabet се старае да дава максимално точни предвиждания, за да имат читателите му по-големи шансове за печалба от залозите в букмейкърите, независимо дали са онлайн или в локални пунктове.

Футболните прогнози в сайта се съставят на база прецизен преглед на дадените мачове. Вземат се предвид историята на двубоите, факторите домакинство/гостуване, предишни сблъсъци, амбиции на отборите, състояние на играчите и редица други важни неща. По този начин се достига до заключението за изхода от актуалните срещи и ви се предоставя прогнозата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови