Евърбет - заслужава ли си да се регистрирате в новия букмейкър?

OFFNews 06 декември 2023 в 10:12 528 0

Преди няколко години беше направена оценка на хазартната индустрия в България и се твърдеше, че в следващото десетилетие, тя може да достигне над 20 милиарда паунда. Подобна информация обяснява и появата на нови брандове като Евърбет и възможностите за достигане на по-сериозно разнообразие при предлагането на развлекателни услуги.

Логично е, че когато един нов оператор се появи на пазара, той променя изцяло индустрията, предоставяйки по-добри условия и търсещ лоялните потребители. Именно по тази причина се наблюдава и завишен интерес на феновете. И точно тук се раждат въпроси като това в заглавието, както и ревюта, които ни посочват казино игрите, които трябва да опитате от бет365 и винаги ще имате информация за лицензираните оператори, какъвто е посоченият тук. Нека обаче се върнем на новата бетинг компания в страната.

Операторът получава лиценз през октомври 2023 г. и е наистина трудно да проследим стъпките, през които преминава, особено след като иновации и възможности се добавят всеки ден. Очевидно е, че този букмейкър не само познава правилата на играта, но и знае какво търсят неговите клиенти. Откриваме популярни дисциплини като футбол, тенис, баскетбол, волейбол, но също така забелязваме засилен интерес към така наречените електронни спортове, които продължават да са от особено значение и дават доста възможности за спортни прогнози.

Освен това ще открием, че този бранд не е непознат на идеята с промоциите, имаме два вида стартови бонуси – за играчи и любопитни, вторите са хората, които искат да проверяват възможностите на оператора и да се забавляват с малко по-ниски суми, но все пак с достатъчно специални опции. Зад всяка дисциплина откриваме и сериозен набор на лиги и първенства. Истината е, че в тази платформа винаги има едно сериозно дерби, което винаги идва с разнообразие от залози, както и конкурентни коефициенти.

След това не трябва да пропускаме и наличието на функции, които да ни помогнат за контрол на залозите. Брандът може да се похвали с кеш-аут, безплатни залози за определени срещи, бонуси за акумулаторни залози, по-добри коефициенти за единични залози, 0% марж, ранно изплащане на залог, нулево равенство и още много други. Препоръчваме да разгледате ревюто на експертите, поради простата причина, че всеки ден има нещо ново и експертите винаги отразяват добавените функции за залози.

Не всичко е толкова розово, колкото може да изглежда, на този етап липсва един важен елемент от платформата – мобилно приложение за игра. Това не ни изненадва особено, политиката на мобилните платформи изисква определено време. Все пак говорим за високо ниво на сигурност, защита на лични данни, защита на сметки, както в самата платформа, така и на личните на клиента и още много други. Съдейки по скоростта, с която се променя тази платформа, очевидно е, че ще станем свидетели и на тази екстра.

Като цяло можем да кажем, че това е един от най-бързо развиващите се нови оператори и очевидно ще спечели вниманието на аудиторията. Професионалният поглед е достатъчна гаранция за качество и се допуска от лиценза, но все пак да не забравяме, че тук има едно много важно условие.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че играта на хазартни игри няма гаранция за успех, всичко зависи от самия клиент и неговите възможности. Ако сте тръгнали за бързи печалби, просто не започвайте, това е забавление, което идва с правила и изисквания и само клиентът носи отговорност за собствените си действия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!