Ваньо Танов: Отвличането на Лара вероятно е поръчка от чужбина

Последна промяна на 08 март 2013 в 09:10 808 8

Ваньо Танов
Ваньо Танов

Отвличането на дъщерята на Бредно вероятно е поръчка от чужбина, коментира шефът на Агенция „Митници" Ваньо Танов.

Той изрази надежда, че престъпният акт е дело на международната организирана престъпност. "Ако е дело на българския подземен свят, това означава, че са преодолени всякакви граници и това не е добре за България", посочи Танов пред БНТ.

Неприсъединяването на България към Шенгенското пространство може да се окаже "глътка въздух", защото Европа се намира в тежка икономическа криза, която би се стоварила и върху България, каза шефът на митниците. Той посочи, че членството на България в Шенгенското пространство има единствено политическа стойност. 

Според Танов, ако България влезе в Шенген, контрабандните канали към вътрешните граници на България ще се възродят и засилят.

Влизането в Шенген означава оттегляне на граничния контрол на вътрешните граници. Това означава, че всички мерки, взето срещу контрабандата до момента, ще отидат на заден план, а границите на България с Гърция и Турция ще станат по-уязвими, заяви Ваньо Танов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.03 2013 в 15:38

За една майка винаги е много трудно да приеме и осмисли такава похитителска наглост. Такава липса на морал и мъжко достойнство от иначе уж мъжаги с мускули, скрити зад маски и автомати... насочени срещу кого!?... срещу дете, момиченце, с куклите в училищната си чанта.

Дори и войната има своите правила, които досега не бяха нарушавани в съвременната ни история - до сега...

Сега, обаче, явно внесени от вън, се появиха крайни наглеци - да се чуди човек от майка ли са раждани!? (или от инкубатори вадени!?) Такива наглеци, каквито по нашите ширини не са се въдили:

- тези същите наглеци, които изстреляха 15 гранатомета срещу един единствен пенсионер'
- тези същите наглеци, които стреляха срещу главата на партиен лидер пред многохилядна зала
- тези, същите наглеци, които посегнаха на момиченце
- тези същите наглеци, които се опитаха да пришият и у нас, върху дрипавата риза на българската майка, своите социални Закони антидете, осигуряващи законовото отвличане на деца от лелички и чичковци в бели престилки - социалната полиция (СС)

Този вид наглеци у нас не се е вихрил досега, но много напомня на едни други наглеци - с фосетни бомби срещу малки деца...

08.03 2013 в 12:14

Вместо да коментира неща, които изобщо не му влизат в работата, Урко да вземе да посочи причината за неколкократното намаляване на количествата заловени наркотици по границите на България, откак той е шеф на митниците!
Тогава ще стане ясно и коя точно е организираната престъпност, отвлякла детето.

08.03 2013 в 12:08

Луди сме ние, че още не сме ги помели, та и прашинка да не остане от тях в управлението на страната.

08.03 2013 в 12:06

ползата от Шенген е основно за хората- ще пътуват по-лесно и бързо, а и по-малко полицаи, т.е. повече пари за пенсии

08.03 2013 в 11:44

Хич не е прост тоя, мани на какъв се прави, ченгеджийските работи си ги разбира, както и своите интереси в тях. Това не е Цвъ, дето инвестиционната му мисъл да стигне до апартаментите. И ако приказва глупости, то е само защото се прави на луд.

08.03 2013 в 09:42

Този е рядко прост човек. Май е прост колкото Цветанов.

“Ако е дело на българския подземен свят, това означава, че са преодолени всякакви граници и това не е добре за България” А ако е дело на международната организирана престъпност не са минавали никакви граници. По някакъв чуден начин са отвлекли детето стоейки си в Италия. А джипът Х5 е само за камуфлаж.

А с обясненията за ползите от неприемането ни в Шенген надминава по тъпотия и рапоня и Цв. взети заедно.

08.03 2013 в 09:38

Браво, Ваньо! Браво,Танов!
Каква гениална, великолепна мисъл! Ако е акт на Бг мафията-не е добре за страната,ерго ,ако е акт на международна организирана престъпност е добре...ц,ц,ц...

08.03 2013 в 09:17

Какво значение има от къде е поръчката и изпълнителите важното е че полицията е силна само срещу мирни протестиращи! А престъпниците си правят каквото си искат!