Първанов и Станишев пак в двубой заради референдума

Последна промяна на 10 февруари 2013 в 21:20 2416 3

Битката продължава... Снимка: БГНЕС

Първанов и Станишев отново влязоха в словесна битка на пленума на БСП в неделя.

Днес партийният актив обсъди резултатите от референдума и кампанията по него, реализирана от Столетницата.

В изказванията си част от социалистите отбелязаха като слабост политизирането на кампанията, с което много хора са се отдръпнали, съобщава БНР.

Този политически успех за БСП - като ключов фактор в организацията и провеждането на референдума, дали ни развива възможностите като партия? Дали създава онзи необходим подем, шест месеца преди изборите, който ще ни доведе до така желания резултат на самите избори? Всички участвахме в една кампания, която се доближаваше максимално до предизборната кампания. И като че ли мотивацията я нямаше. Така или иначе подемът не се състоя в мащабите, в които ние го очаквахме и в мащабите, в които той трябва да се състои, заяви Георги Първанов.

Лидерът на БСП Сергей Станишев контрира Първанов с думите: "Ние понякога сме майстори по нещо, което е политическият резултат и успех на БСП - да започнем да го анализираме така, че едва ли не да се изкараме губещи. Айде, моля ви. Всеки, който говори, трябва да мисли и да говори в контекста на предстоящите избори. И нека да излезнем и от тази зала. Не да се занимаваме с партийните ни въпроси и с нашия вътрешен анализ, а с това, което се случва в страната днес, на хора отчаяни, докарани до просешка тояга, които не могат да си платят сметките за ток".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.02 2013 в 23:09

Всеки има право на грешка, а за да може всеки да се възползва от това право - са измислили ИЗБОРИТЕ

10.02 2013 в 21:35

Просешката тояга я докараха всички задружно управлявали страната последните 23 години. Хора като Станишев, хора като Първанов. Какво са направили те за тези бееедни хора когато управляваха - НИЩО. Не, грешка, те не само не направиха нищо, напротив, те ги ограбиха още повече. Явно сме по-издържливи и от хлебарките, защото всеки следващ ни го набутва все по-надълбоко и все не се вижда дъното. ГЕРБ не са по-различни от предишните в начина, по който изнасилват народа и не знам какво ще правим лятото, но аз не искам никакви червени, сини, жълти или пембени. Не искам нови герои, не искам нови спасители, искам хора, които да застанат на кормилото с искрено желание да направят нещо градивно за народа си, а то човек когато лъже и когато е искрен си личи и аз такива искрени не съм видял изобщо. А ако няма такива - по-добре да минаваме към анархия и всеки както знае да се оправя...то и без това сега за власт имащите няма закони и правила, в момента те се спазват само от нас - простия народ.

10.02 2013 в 21:25

Единият: Абе май ни го вкараха с тоя реферндум. Вторият: Абе айде моля ти се на мен така ми харесва...