На Бузлуджа е имало 2 млн., симпатизанти продължават да слизат (вместо виц на деня)

Не!Новините 31 юли 2013 в 16:55 13147 2

Снимка: НЕ!Новините
Снимка: НЕ!Новините

Днес, вместо виц на деня ви представяме една забавна статия, публикувана в сайта НЕ!Новините.

Депутатът от БСП Антон Кутев не само нападна невярващите, че на събора на връх Бузлуджа е имало 50 000 души, но представи ново преброяване. По данни на МВР на историческия връх в събота е имало почти 2 милиона души.

 

“Освен нашите 700 автобуса, Доган докара от Турция още 400, та половината ни ден мина в обяснения, че сега ядем кебапчета, а не сме се събрали да гласуваме”, категоричен беше Кутев, след което издаде, че превантивно на всички автобуси са били счупени по 3 стъкла за объркване, ако се наложи пак да се бяга от народната любов.

Според Кутев хора продължават да слизат, като се очаква в четвъртък тръгналите пеш да достигнат Габрово, умишлено бягайки от герберските магистрали. 

Във връзка със събора се появи информация, че огромен брой пенсионери са получили сърцебиене и по два-три микроинфаркта вследствие от появата на Мишо Шамара на сцената. Повечето от тях се възмутили от сравняването на червения цвят в българския флаг с мензис, но след 7 секунди забравили и продължили ожесточено да дъвчат кебапче.

Ето и снимки от сайта "България утре", които илюстрират думите на Кутев:

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови