Quantcast

Адв. Константин Симеонов: Цветан Василев още не са го обвинили само за градушките и за някое земетресение

Адв. Константин Симеонов Последна промяна на 13 октомври 2014 в 19:00 15230 3

Адвокат Константин Симеонов

Адвокат Константин Симеонов като представител на Цветан Василев изпрати до редакцията възражение по повод интервюто с Татяна Дончев от 3 октомври.

Публикуваме писмото на адв. Симеонов като право на отговор.

Г-н Цветан Василев категорично възразява срещу констатациите и заключенията, направени в и на база интервюто на г-жа Татяна Дончева, публикувано на 3 октомври 2014 г. в OFFNews.

На първо място искам ясно да подчертая, че в заглавието на материала се съдържа тежко обвинение срещу г-н Цветан Василев. Това именно провокира въпроса дали изведеното като заглавие твърдение наистина е на г-жа Дончева, или заглавието е редакционен  прочит на казаното от нея. В случай, че това са констатации на интервюираната, Ви моля да ни бъдат предоставени или да бъдат включени като част от  Вашия материал. Ако се касае за силогизъм, изведен на базата на думите на г-жа Дончева (в публикувания им вид) от журналиста, под Вашата редакция, любезно моля да посочите начина, по който сте стигнали до изведеното в заглавието заключение.

На следващо място бих искал да обърна внимание върху несъстоятелността на фактическите констатации относно упражняването на твърдените интереси на г-н Цветан Василев, направени от интервюираната. Завод "Еловица" във времето, за което г-жа Дончева говори, няма нищо общо с моя клиент., поради което той няма как да е част от тези "Големи играчи", чиито интереси са надделели. Освен това упоменатите от г-жа Дончева парични средства в онзи период всъщност са раздадени на "Терем" и други държавни дружества. Добре е също така да се уточни, че "Дунарит" АД е единствената компания в България с изградена камера за унищожаване на взриватели.

В този смисъл моля гореизложеното да бъде публикувано като право на отговор от страна на клиента ми на даденото от г-жа Дончева интервю - в приложение по аналогия с чл. 18 от ЗРТ.

адв. Константин Симеонов

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.10 2014 в 21:58

ЗАВЕРАТА “КТБ” категорично трябва да се раздели на две –
ПЪРВАТА е – ОТГОВОРНОСТТА за организираната от 25 февр14 със Сигнала на протестъри с/у КТБ, подписана от Хр. Иванов, сега правосъден, минала през отнемане от ДАНС на допуска на подуправителя БНБ с цел Блокаж на БНБ, и с ВИСША форма ЮВЕЛИРНА АКЦИЯ на Главпрокурор и МВРПикчърс в КТБ на 13 юни петък, довела до изтегляне главно електронно на 1.3 млрд свръхликвиден ресурс от КТБ, отишъл в НЕбългарски банки (уха, гювеч за тях)
ВТОРАТА е – ОТГОВОРНОСТ на Цв. Василев като мажоритарен акционер и шеф на Надзорния съвет на КТБ..., какво има и както е по закон – да отговаря!
Народът казва – ВСЯКА КОЗА ЗА СВОЙ СИ КРАК, всеки ДА СИ ОТГОВАРЯ...
Но да ни пробутват едното вместо другото Е НАГЛА МАШИНАЦИЯ...
В МОМЕНТА в БГ ни баламосват с някаква отговорност на Цв. Василев, а НИКОЙ, абсолютно никой НЕ казво КОЙ, КОГА И СРЕЩУ КОГО ЩЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ПО ПЪРВА ТОЧКА... а челния удар с/у КТБ е от 25 февр до 13юни петък – БАНКОВА ПАНИКА!
КОЙ ЩЕ АРЕСТУВА ВИНОВНИТЕ ЗА СРИВА НА КТБ?

14.10 2014 в 10:01

Той, Василев с нито една фирма няма общо. Както каза адвокатът му Константинов- Василев се чувства прекрасно в Сърбия. Е, като е така, защо не ни остави най- накрая в България да се оправяме без него? Дончева е поредния виновен!!!

14.10 2014 в 06:51

Иван Костов, Цветан Василев и Владимир Путин, точно тея тримата СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО.

Направо съм омерзен.

Много.