Задържаха Кленовски докато беше под домашен арест

OFFNews 01 февруари 2012 в 13:43 1918 0

Кленовски
Кленовски

Стефан Кленовски, който вчера бе пуснат под домашен арест от Софийския градски съд, отново е в ареста, но по друго обвинение.

Той е задържан за 72 часа, след което отново ще се гледа мярката му за неотклонение.

Кленовски бе задържан миналата събота в мола на „Цариградско шосе” по сигнал в рамките на операция „Шок“. В момента на задържането при Кленовски са били съпругата и децата му. Съпругата му заяви, че е била бита и обиждана от полицаите, участвали в акцията. Но след като бе пуснат запис от охранителните камери на мола, стана ясно, че твърденията на съпругата на Кленовски, че е упражнено полицейско насилие не са истина.

Дени Кленовски - 7-годишният син на Стефан Кленовски, каза пред Нова ТВ, че е видял с очите си как арестуват баща му. Сложиха му белезници, имаше много деца, обясни Дени. Илияна Кленовска - съпруга на Стефан Кленовски, обясни, че в рамките на минутите, които не са засечени от камерата при ареста, Стефан е бил на колене. Илияна каза, че случилото се е било на два метра от детския кът. Бащата на Стефан смята, че е възможно записът от ареста на Стефан да е манипулиран.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews