Строителен предприемач уби зверски свой работник, получи обвинение

Оffnews Последна промяна на 15 февруари 2017 в 19:40 17428 7

Софийската градска прокуратура повдигна обвинение на 38-годишния строителен предприемач Стоил Стоилов, който в нощта на 13 февруари пребива зверски до смърт свой работник, предаде Би Ти Ви.

Засега Стоилов е задържан в ареста за 72 часа, като престои да му бъде наложена и постоянна мярка за неотклонение.

Според прокуратурата късно вечерта на 13 февруари той е убил 44-годишния си служител, като му е нанесъл множество удари с ръце, крака и хладно оръжие.

Престъплението е било извършено във вилно селище Иструм парк край пътя Ихтиман – Самоков.

Убитият мъж е работил на строителен обект в столичния кв. „Княжево” и не е получавал заплата от 3 месеца.

Във фаталната вечер той иска изработените си пари, но работодателят му отказва. След отказа, майсторът натоварва инструментите си, сред които имало и чужди, и отива при познат в селище до яз. Искър.

Малко след пристигането си във вила в селището, пристига и Стоилов с още двама мъже и започват жесток побой над работника. Приятелят на жертвата, който го приютил във вилата, дори не посмял да опита да се намеси.

Ударите били толкова много и толкова жестоки, че два часа по-късно 44-годишният мъж издъхнал. Биячите са арестувани сутринта.

Стоил Стоилов е обвинен в убийство. Живее в столичния квартал „Бояна”.

Стоилов не е криминално проявен. Службите обаче имат данни, че е източвал кредитни карти в Австралия и Франция. Оттам забогатял и вложил парите в строителен бизнес.За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22179

7

ELPIDA

15.02 2017 в 22:19

Досега е "източвал кредитни карти..." - оттук нататък ше види в панделата как му източват кръвчицата.

21762

3

spirit оригиналът

15.02 2017 в 21:16

Честит ви капитализъм.

12167

2

поп Дръвчо

15.02 2017 в 20:22

Няма силогизъм, има ушевизъм. "Криминално проявен" означава с полицейска регистрация. Не значи че е осъден или че е извършил престъпление. Значи че ушевите (нашите) някога са го прибрали да го "разпитват".