Новият директор на СДВР отново става зам.-шеф, дирекцията има нов началник

OFFNews 28 юни 2021 в 16:14 4818 0

Поредица от рокади в Столичната дирекция на МВР. Новият директор Антон Златанов става зам.-шеф, какъвто беше до месец май, а мястото му на началник ще заеме Калоян Милтенов. 

На 19 май министърът на вътрешните работи Бойко Рашков понижи директора на столичното МВР Георги Хаджиев, като го направи началник отдел „Физическа защита на лица“ в Главна дирекция „Жандармерия и специализирани операции и борба с тероризма“. На негово място сложи досегашния зам.-директор Антон Златанов. 

От прессъобщение днес става ясно, че Златанов пак става заместник, а ст. комисар Калоян Милтенов - началник. 

Ст. комисар Милтенов започва работа като разузнавач в системата на МВР през 1999 г. В следващите години заема последователно ръководни длъжности в системата - началник на група и началник на сектор „Икономическа полиция“ в Първо РУ, началник на сектор в отдел „Противодействие на икономическата престъпност“ – СДВР, заместник-началник, по-късно и началник на Трето РУ в София, началник на Първо РУ в София.

От 14 октомври 2019 г. е назначен за директор на Областната дирекция на МВР в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „Икономическа полиция“ в ГДНП. Награждаван е многократно за професионалната си работа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!