Майката на Паоло: Изпитвам много силна вина, че дишам

OFFNews 09 юни 2014 в 10:37 24303 1

Снимка Facebook/"Искаме ефективна присъда за убиеца на Паоло"

"Изпитвам много силна вина за това, че съм жива, много силна вина за това, че мога да ям, много силна вина, че мога да дишам, да пия вода, а моето дете не може. И в същото време изпитвам и много силна вина към другото си дете." Това сподели Красимира Иванова - майката на 4-годишния Паоло, който бе убит от джип в Стара Загора на 2 юни.

"Нямам спомен за лицето му. Не го помня какъв е, кой е, защо е. Не можех да набера 112. В момента, в който видях детето си, паднах на колене пред една жена и я помолих да набере 112. Тя каза, че вече са извикали. След което отидох при детенцето си. Просто се надявах да диша.

Никога не съм си мислила, че нещо такова може да се случи. Просто искам аз да бях на негово място", каза още Иванова в интервюто си за Нова тв.

За Георги Сапунджиев, който се оплака, че пострадал от физическа саморазправа, след като прегази детето, майката каза:

"Бих искала да се изправи достойно, да вдигне главата и да каже: "Ще си понеса наказанието". Аз не съм съдник - това, което съдът определи. А не да се прави на болен, на ударен, на набит. Какъв цинизъм е това да убиеш дете и да имаш очи да застанеш пред хората и да кажеш: "Удариха ме, биха ме, спукаха ми тъпанчето".

Никога повече няма да подмина нарушение. Там, където може да се подаде сигнал, ще бъда безкомпромисна, заяви Красимира.

За децата си тя споделя: "Всичко правеха заедно и най-много им се карах за това, че се бият. Те идваха и ми се оплакваха непрекъснато. "Мамо, пък Анджела ме удря", "Мамо, Паоло ме бие". Боже Господи, това бяха най-прекрасните години в живота ми просто".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!