Близък роднина е вероятният убиец на откритото в куфар дете

OFFNews Последна промяна на 23 март 2015 в 11:25 7796 11

Близък роднина е вероятният убиец на откритото в куфар дете

Една от основните версии на разследващите е убийството на петгодишно дете, чието тяло беше открито в куфар край Пасарел, е, че извършител на престъплението е близък роднина на детето, съобщава БНР, като се позовава на криминалисти.

Детето е българче, добре гледано, а вероятността то да е от социален дом е малка, тъй като тези заведения обикновено подават сигнал в полицията веднага след изчезването на техен възпитаник.

Информацията, че откритото тяло е на изчезналия преди година 8-годишен Габраил Кирилос Кали, е опровергана. 

По случая се работи и извън територията на България.

На територията на цялата страна полицията продължава да събира информация за самоличността на 5-годишното момче. 

Апелът на МВР е основно към граждани, на които е направило впечатление липсата на дете, което са виждали редовно в района, в който живеят. Надежди се възлагат и на учителки в детски градини, които имат информация за деца, отсъстващи без причина и отговарящи на описанието. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.03 2015 в 13:11

Интересно е това подхвърляне в куфар. Който убиец е искал да се скрие - земя много, няма да се разбере. Това подхвърляне няма как да не е с цел...
Бог да прости детето и да въздаде справедливост!

23.03 2015 в 12:39

Милото детенце.........извергщината е станала вече. Дано се хване този долен боклук, който е извършил престъплението. Защото не е сигурно, дали поставилият го в куфар е убиеца. Представете си например луд баща или майка, който в някакъв пристъп е извършил престъплението, после моли брат си да го прикрие и да се оттърве от трупа (щото не му се ходи в затвора на извършителя), като последния го слага в куфар и го захвърля. Това разбира се е само пример, че извършителя не е задължително да е този, който е оставил куфара.
Но, тъй като вчера имаше съмнения, дали детето не е чужденец, то давам следния съвет на експертите, в което не се съмнявам, че са го направили, след като предполагат, че е българче. Нали има изследвания посредством Y хромозоми и т.н., дето все доказват от къде сме произлезли. Ако е българче, тези изследвания в голям процент ще потвърдят тази версия, както и евентуално ако не е българче, то от какъв етнос се предполага, че е, тъй като тези наши спецове са наясно коя нация от съседните и други страни, какви геноми, Y хромозоми и т.н. има.

23.03 2015 в 12:33

Изродщина.
Как може да убиеш малко дете?!?!?!

23.03 2015 в 12:26

Мисля вчера в една от новинарските емисии съобщиха, че детето е било "добре гледано" и куфарът е скъп. в предишната статия пишеше, че е с кафеви очи и "бяла кожа".

23.03 2015 в 12:14

Голямо.
Разследването навлезе в подробности как детето било християнче, понеже не било обрязано. Нещо абсолютно недопустимо според мен. Затова като са казали А, да бъдат така добри да стигнат до Я и да не се крият зад следствената тайна. Щом може да се радличи, че не е обрязано, може да се каже дали е мургаво с характерни черти, сини венци и обратна захапка (леко изпъкнала горна челюст).

23.03 2015 в 12:04

До 123: Какво значение има?

23.03 2015 в 11:56

Тия от МВР пак са се правили на умни. Ами разбира се, че е най-вероятно да е близък роднина. Болшинството убийства се извършват от роднини или приятели на жертвите, да не кажа че това са около 90%. При деца почти винаги са близки роднини.
Нещо друго ми направи много лошо впечатление, на репортажа се виждаше, че за пореден път следствените органи са си изхвърлили гумените ръкавици на местопръстъплението. Това води до 3 проблема:
1. Замърсява се сцена на престъпление и може да затрудни последващ оглед;
2. Това е потенциално опасен биологичен отпатък;
3. Просто е свинщина.

23.03 2015 в 11:53

Кажете детето циганче ли е или от етноса на данъкоплатците?

23.03 2015 в 11:52

Според мен изводът, че е близък роднина е логичен. Очевидно детето не е от институция, а същевременно няма сигнал за изчезнало дете, вече толкова време не могат да го намерят. Нв казват кога е настъпила смъртта, но щом пускат фоторобот - явно е минало известно време...дано скоро разберат кое е детето и кой е извършил това отвратително деяние

23.03 2015 в 11:42

Те още не знаят кое е това дете,обаче вече знаят че има близки роднини.

Е не са ли кретени,кажете ми?