Българин уби съпругата и детето си в Испания и после посегна на себе си

OFFNews 08 ноември 2022 в 10:48 4414 2

нож

Снимка Архив

Двойно убийство

Жестока трагедия се е разиграла в испанския град Мостолес - 29-годишна българка и 6-годишната ѝ дъщеря са убити в неделя вечер, а обвинен за това е съпругът и баща на детето Галин Стоянов, съобщава "Ел Мундо".

Според близки на жената тя имала намерение да се раздели с партньора си и е възможно това да е предизвикало гнева на Галин, който наръгал с нож Ирина и дъщеря им Мария. Роднини на Ирина твърдят, че тя е била обект на агресия и преди това. 

Миналата неделя вечер мъжът съобщил на няколко свои приятели чрез WhatsApp, че е нападнал съпругата си и ще посегне на живота си. Изплашени, че може да изпълни заканата си, няколко души отишли в дома му, но никой не им отворил, и те решават да се обадят в полицията.

Униформените влезли и открили безжизнените тела на жената и детето с множество рани по шията и гърдите. Намират и Галин, който се опитал да се самоубие, като се пробол в гърдите и краката. Бил откаран в болница, където според източници на изданието от полицията продължава да е.

Заподозреният извършител на двойното убийство работил в автосервиз. Наложило му се да се върне в България заради болния си баща и останал около 2 месеца тук. Миналата седмица се върнал.

През последните дни Ирина била дистанцирана и не общувала с приятелите си. Жената обаче признала пред близка приятелка, че ще се раздели с Галин. Миналата седмица съпругата признава и на друга близка приятелка, че се разделя с мъжа си. За последно Ирина, Галин и момичето са били видени заедно миналата събота. В нощта на двойното убийство никой от съседите не е чул нищо необичайно в блока, в който семейството е живяло повече от 7 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11948

2

зора

09.11 2022 в 09:54

Абе направил опит да се самоубие! "Опит"! Т.е. пак за себе си на първо място е помислил, да си осигури АЛИБИ. Като едно животно, някъде от западна България, дето си запали жената и си закла 2 -те деца. Много животински екземпляри в нашата мила родина, ама така са възпитани от малки- с насилие, по "макаренковски".

22548

1

dolivo

08.11 2022 в 10:59

трагедия емигрантска - тежък живот, жената зависима от мъжа, в чужбина далеч от силна подкрепа на приятели и роднини, много трудно може да се откачи от насилника.

а психопата, типичен български мъжкар фитилджия предполагам, знае много добре какво е направил гадината, щом се е опитал да се самоъбие.

Но на дете да посегне ... ужасна трагедия
 
X

Да помогнем на украинските деца!