Арестуваха тийнейджъра, пребил мъж в автобуса в Бургас

OFFNews 10 януари 2016 в 20:37 16632 23

Младежът, който преби мъж в автобус в Бургас, е бил задържан, съобщиха от полицията. Той е на 16 години.

Той нападнал 64-годишен мъж, който направил забележка на момичето, което се возило до младия мъж. Потърпевшият Чанко Стайков е авиоинженер и пътувал към летището, където работи. Той направил забележка на девойката, която качила калните си обувки върху тапицерията на седалката до него.

Инцидентът е станал на 9 януари в автобус №15. Вследствие на ударите Чанко Стайков е с контузии по лицето и четири избити зъба. Никой в автобуса не се е притекъл на помощ на мъжа, а шофьорът и кондукторката твърдят, че не са видели нищо.

Заподозреният е задържан за 24 часа.

Той е направил е пълни самопризнания, като заявил, че нанесъл ударите, защото бил афектиран от факта, че е нагрубен от потърпевшия пред приятелката му, с която пътували заедно. Самоличността на момичето също е установена от полицейските служители. Предстои тя също да бъде разпитана в качеството й на свидетел за изясняване на детайли по инцидента. 

На пострадалия ще се извърши съдебно-медицински преглед. Предвидено е провеждането и на множество допълнителни процесуално-следствени действия по документиране на инцидента.

Работата по случая продължава. По случая работят служители на Пето районно управление на полицията в областния град.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!