Линдзи Вон разкрива петте най-важни момента в живота и кариерата си

OFFNews Последна промяна на 31 октомври 2017 в 13:57 3923 0

За да отбележи 100-те дни до началото на Игрите в Пьончан 2018, Евроспорт 1 ще посвети програмата си през целия ден на 1 ноември (сряда) на олимпийски предавания.

Част от телевизионното съдържание на Евроспорт за Зимните олимпийски игри е рубриката „Тези, които следиш“, която представя звездите, които ще блестят по време на състезанията.

Те си припомнят хората и събитията, които са вдъхновили кариерата им. Първата участничка в предаването е суперзвездата на зимните спортове Линдзи Вон, която застава пред камерата на Евроспорт, за да разкаже кои са петте най-важни момента от нейната кариера и с какво са повлияли те за нейното развитие като спортист и израстване като личност.

Ето кои са ключовите събития в живота на Линдзи Вон, какво си спомня тя за тях и какви кадри е запазила:

    •    Олимпийската титла през 2010 г.

Това със сигурност беше най-емоционалното ми състезание и най-емоционалната ми победа, заради голямата подкрепа, която получих от семейството си. Не мога да ви опиша колко бях развълнувана, когато прекосих финала. Чувството беше невероятно.

Публикация, споделена от L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) на


    •    Семейството

Родителите ни много обичаха да обличат всички ни в коледни пуловери.

Тази снимкa винаги ми припомня за детството и за многото радостни мигове, които сме преживели заедно.

Публикация, споделена от L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) на

    •    Операцията на коляното

Осинових кучето си Лео след втората операция на коляното. Бях много тъжна, защото пропусках Олимпиадата и имах нужда от приятел. Той също имаше травма в коляното, така че веднага намерихме много общо.

Публикация, споделена от L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) на

    •    Подобряването на рекорда

Когато подобрих рекорда с 63 победи за Световната купа на състезанието в Кортина д'Ампецо пръсках шампанско дълго време и навсякъде около мен. Никога не съм вярвала, че ще успея да го постигна, просто се случи. Тренирах здраво и се стремях да спечеля възможно най-много състезания, както правя винаги. Невероятно е, че успях да счупя този рекорд. Като изключим олимпийската титла, това е най-голямата ми професионална гордост.

Публикация, споделена от L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) на

    •    Наследството

Когато си скиор, не гледаш на себе си като на писател, но аз научих много неща в хода на кариерата си и исках да ги споделя с хората. Излизането на автобиографията ми на пазара беше наистина специален момент за мен. Работата по нея беше тежка и ми костваше много време и усилия. Надявам се, че с нея ще успея да помогна на хората да повярват в себе си и да се стремят да станат по-силни от всякога.

Публикация, споделена от L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) на


За да отбележат 100-те дни до зимните Олимпийски игри в Пьончан 2018, Discovery Communications и Евроспорт разкриха и своите планове за промяна на зрителското преживяване по време на най-голямото спортно събитие за годината, превръщайки игрите в най-дигиталните за всички времена. Повече от 4000 часа картина и над 100 спортни събития ще бъдат на разположение на феновете в платформата Евроспорт Player, включително 900 часа живо предаване.

Телевизията ще използва най-новите технологии, включително увеличена реалност, както и 1100 камери, с които фенове ще се чувстват по-близо до действието. Задълбочен анализ ще представят над 150 експерти на зимните спортове и коментатори, между които 58 олимпийци, носители на 75 олимпийски медала, в това число 28 златни олимпийски отличия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови