ЦСКА разгроми Левски с 20:4 в хокейното ни първенство

OFFNews 20 октомври 2021 в 20:38 1641 0

ЦСКА разгроми Левски с 20:4 в Зимния дворец на спорта във втория кръг от националния шампионат по хокей на лед. Червените затвърдиха позицията си на един от основните претенденти за титлата, докато вечният им съперник ще се бори за място в плейофите, информира "Тема Спорт".

„Направихме някои експерименти, при нас имаше защитници, които играха в нападение, и нападатели, които върнах в отбрана – това са варианти за следващите и по-трудни мачове, които ни предстоят. 16-годишният ни вратар Калоян Стоянов също получи възможност да дебютира в мъжкия хокей”, коментира треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

„Вкарахме 4 пъти повече голове от първия мач, доволен съм. Ние сме картотекирали само 13 играчи този сезон, така че умората в хода на всеки мач е един от най-сериозните ни противници.

Хареса ми как играхме с оглед на моментните ни възможности, за нас това е едва втори сезон в мъжкото първенство. Ще ставаме все по-силни, като това ще дойде с обиграването”, каза от своя страна наставникът на Левски Иво Николов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови