Поискал ли е Григор Димитров ръката на Никол?

Темата за предстояща звездна сватба измести зачестилите спекулации за раздяла

OFFNews 21 ноември 2017 в 15:22 16725 2

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров спечели уверено финалния турнир на АТР в Лондон, след като постигна пет победи и завърши годината като номер 3 в света.

След победата във финала срещу Давид Гофен българинът не спести благодарности към всички, които са допринесли за големия успех - треньорския щаб и лично Дани Валверду, родителите Димитър и Мария и не на последно място - приятелката му Никол Шерцингер.

A post shared by atpworldtour (@atpworldtour) on

Много фенове на тениса по света не знаеха до този момент, коя е жената, която вдъхновява българина за победите на корта.

В интерес на истината Никол е под светлините на прожекторите дълго преди Димитров да добие световна известност.

Тя е бивша водеща вокалистка на дамската група "Пусикет Долс", а от няколко сезона е ментор в британското издание на музикалното риалити Х Фактор.

Никол не просто е певица, но и сама пише песните, измисля хореографията на танците си, продуцира млади изпълнители, снима се в киното и работи и като модел.

Двамата с Григор са заедно вече от две години, като преди това прекъснаха продължителни връзки. Българинът се раздели с руската тенисистка Мария Шарапова, докато Шерцингер скъса с британския пилот от Формула 1 Люис Хамилтън след близо осем годишна връзка.

Американката така и не получи предложение за брак от автомобилния ас и реши, че не иска повече да си губи времето. Тя е по-голяма от Григор с 13 години и затова не бяха малко скептиците, които не виждаха перспектива във връзката им.

Определено обаче може да се отбележи положителният ефект от близостта им дори и чисто статистически погледнато. Когато стават двойка Григор е 28-и в света. Миналата година завърши като 17-и, а тази е трети. Според мнозина Григор неслучайно е споменал името на Никол след победата си над Гофен.

Заговори се дори, че се задава звездна сватба. Това показва, че българинът все пак е решил да не изпитва търпението на любимата си, като си е взел поука от раздялата й с Хамилтън.

В Русия отбелязват, че Григор изпитва някакво влечение към страната им и то не само заради Шарапова. Самата Шерцингер, колкото й невероятно да звучи е четвърт рускиня, а второто й име е Прасковя в чест на руската й баба по майчина линия. 

Григор и Никол са много дискретни за личния си живот. Те не афишират връзката си в социалните мрежи, като са си оставили достатъчно пространство. Все пак в публичните си изяви Шерцингер е отбелязвала, че й харесва да бъде с млад и красив мъж, който умее да побеждава.

Последното Димитров вече го може. През 2017 година той участва в 23 турнира, като достигна до финалите на пет от тях. Най-доброто му представяне в Големия шлем беше полуфиналът на Аustralian Open, загубен от Рафаел Надал, а мачът беше определен за един от най-добрите през годината. На "Уимбълдън" българинът стигна до четвъртия кръг, където беше спрян от Роджър Федерер, който спечели след това и титлата. В другите два турнира от Шлема той допусна ранни отпадания.

Спечелването на поне един от най-важните турнири е основна цел пред Димитров за новия сезон. Пожелаваме му да я сбъдне, а Никол Шерцингер все така добре да го вдъхновява и поощрява за постигане на все по-високите цели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!