Автобиографията на Шарапова катери класациите

OFFNews 06 октомври 2017 в 08:06 2545 0

Автобиографичната книга на бившата номер 1 в световния тенис Мария Шарапова катери класациите по продажби с по-бързи темпове, отколкото авторката й ранглистата.

В момента произведението "Unstoppable. My life so far", в което има цяла глава, посветена на връзката на Маша с нашия най-добър тенисист Григор Димитров, заема второ място в обновения списък на бестселърите на спортна тематика на "Нй Йорк Таймс".

За миналия отчетен период книгата на Шарапова вървеше седма. Нищо чудно до няколко седмици книгата на рускинята да излезе и начело. Новината за новото място в списъка на "НЮ Йорк Таймс" завари Маша в Пекин докато ближе рани след отпадането от румънката Симона Халеп във втори кръг.

"Това е много яко! Благодаря на всички свои фенове от цял свят, които направиха това възможно. Никога не съм се вълнувала от рейтинги и ранглисти, но да видя заглавието на книгата си в такъв престижен списък ме направи изключително щастлива", написа Шарапова.

Лидер в рейтинга е книгата на американската спортна журналистка Кейт Фейгън "'What Made Maddy Run", посветена на живота и трагичната смърт на атлетката Мадисън Холран.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови