Марин Димитров - един от обвиняемите заедно с шефа на митниците, е откаран в 'Пирогов'

OFFNews 06 април 2024 в 15:11 6220 1

Болница

Снимка УМБАЛСМ "Пирогов"

Марин Димитров, обвиняем заедно със сина му и с директора на агенция "Митници" Петя Банкова, е откаран в спешната болница "Пирогов", обяви съдия Тони Гетов преди заседанието на съда.

Засега не е ясно какво е здравословното състояние на мъжа. Знае се само, че на Димитров му било зле, което наложило да бъде изпратен в здравното заведение. Димитров е бивш шеф на Агенцията за аквакултури и рибарство.

Неговата мярка за неотклонение няма да се гледа днес.

На 4 април Петя Банкова беше задържана за 72 часа и обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда и подкупи с още трима души. Според защитника й Аделина Натина клиентката й не ги познава.

Тогава "24 часа" съобщи, че сред задържаните е и соченият за контрабандист Никола Николов-Паскал, но по-късно се оказа, че информацията не е вярна и че Паскал се издирва.

Софийската градска прокуратура поиска от съда да наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо четиримата обвиняеми, които бяха арестувани след акция на ДАНС и Комисията за противодействие на корупцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

1

dolivo

06.04 2024 в 19:44

навремето на всички комуняги им ставаше все лошо преди делата

мутрите и те редовно болни, да ги ожалиш
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки