WiFi зони с 4G интернет в София от тази седмица

OFFNews 15 октомври 2015 в 12:19 3042 4

От тази седмица eMAG, най-големият онлайн търговец в Централна и Източна Европа, и мобилният телекомуникационен оператор Макс започват съвместна кампания, осигуряваща свободен супербърз интернет достъп на 20 локации в София.

Инициативата е част от представянето на мобилното приложение на eMAG на българския пазар и дава възможност на столичани да ползват напълно безплатно 4G WiFi зони, разположени на динамични и важни спирки от транспортната мрежа на града.

Потребителите ще могат да изпробват възможностите на супербързия 4G LTE мобилен интернет на Макс, както и да свалят мобилното приложения на eMAG от свободните WiFi зони. Апликацията за пазаруване е налична за Android и iPhone устройства, предлагайки всички удобства и услуги на онлайн търговеца. Всеки клиент, свалил приложението от Google Play или iTunes, има бърз достъп до пълната гама продукти, предлагани от eMAG.

Тествайки 4G LTE мобилния интернет от Макс на свободните WiFi зони, софиянци могат да свалят и качват съдържание изключително бързо, да стриймват в реално време, да гледат или слушат любимите филми и музика онлайн без прекъсване, да провеждат видео разговори с HD качество, както и дори да играят игри в реално време. И всичко това, докато чакат на спирките своето превозно средство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!