Теленор организира томбола за 30 тротинетки, подарява слушалки при покупката на детски часовници MyKi

OFFNews 01 септември 2020 в 15:14 3089 0

Теленор организира томбола за 30 детски електрически тротинетки, която ще продължи в рамките на шест седмици до 4 октомври. В томболата могат да участват всички частни клиенти на оператора, закупили детски часовник MyKi с план Джуниър 11.99.

При покупката на детски часовници MyKi чрез онлайн магазина на Теленор клиентите ще получават и подаръци. Всеки закупил часовника MyKi Junior ще може да получи слушалки Trust Spila Kids. За MyKi Touch подаръците са слушалки Trust Spila Kids, както и резервна каишка. Предложението е валидно до 4 октомври, като за да получат слушалки, при покупка е нужно клиентите да въведат промокод в зависимост от избраната версия на слушалките.

Във всяка седмица от кампанията ще бъдат теглени по пет електрически тротинетки Denver Kids Electric Scooter SCK-5300. В седмичните тегления ще участват само клиентите, изпълнили условията за участие в рамките на съответната седмица. Всяко участие в томболата е валидно само за седмицата, в която е направена покупката, като участието не се прехвърля в следващата седмица. Спечелилите веднъж от томболата нямат право на повторно участие.

Детските часовници MyKi позволяват на родителите да комуникират с детето си и да следят местонахождението му чрез специалното безплатно приложение MyKi Watch. Часовниците разполагат със SOS бутон за бързо набиране при необходимост. MyKi Touch има функции за обаждания и получаване и изпращане на съобщения, докато MyKi Junior поддържа видео разговори, аларми и напомняния и др.

Абонаментният план Джуниър 11.99 включва неограничени видео-разговори между потребителите на детския часовник MyKi Junior и със смартфоните на техните родители, както в България, така и в роуминг в Зона ЕС. Планът предлага още неограничени разговори в мрежата на Теленор, 50 минути за разговори с всички национални мрежи в България и в роуминг в Зона ЕС и 10 МВ за мобилен интернет трафик на месец.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.

PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови