Богдан Узелац е новият главен търговски директор на Теленор

OFFNews 18 август 2020 в 14:49 4719 0

Снимка Telenor

Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов главен търговски директор. Той ще оглави екипа в компанията, отговарящ за ръста на клиентската база и бизнес развитието в съществуващи и нови сегменти.

„Богдан има богат опит в продажбите, маркетинга и бизнес развитието, с който става част от ръководния екип на Теленор България. Уверен съм, че той ще е движеща сила за бизнес растежа, както и постигането на стратегическите ни цели, докато насърчава най-добрите таланти в търговската ни организация“, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор.

С над 15 години опит в телекомуникациите и технологиите, Богдан Узелац е доказан международен експерт в изграждането на дигитални телекоми на разнообразни европейски пазари, включително Централна и Източна Европа, Скандинавието, Русия и ОНД. Той е икономист по образование, заемал е множество управленски роли в търговията на дребно, маркетинговите проучвания, ценообразуването, управление на стойността и сегментите в Теленор Сърбия и е бил старши вицепрезидент „Потребителски пазар“ в Теленор Дания между 2013 и 2016 г. Преди да се присъедини към Теленор България, Богдан Узелац е бил старши вицепрезидент „Клиентска база и управление на стойността“ в Beeline Russia.

„Очаквам с нетърпение да водя търговския и маркетинг екип и да надграждаме успехите на компанията. Заедно имаме планове да продължим да повишаваме стойността на предложенията си към нашите клиенти чрез нашата най-добра мрежа, първокласни продукти и дигитални услуги и развивайки културата ни за фокусиране върху клиента да разрастваме бизнеса на компанията“, каза Богдан Узелац, главен търговски директор на Теленор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови