Журналисти поискаха Путин да получи званието Герой на Русия

OFFNews Последна промяна на 30 юли 2014 в 18:08 2079 33

Владимир Путин

Журналисти от Далечния Изток на Русия изпратиха до Общоруския народен фронт писмо, с което предлагат на руския президент Владимир Путин да бъде присъдено званието Герой на Русия заради присъединяването на Крим към Русия, съобщи „Российская газета“.

Написах на всички журналисти, които познавам, и всички подкрепиха идеята ми, а от Сахалин предложиха да му дадем почетното звание Генералисимус, заяви инициаторът – хабаровския журналист Константин Пронякин.

Заслугата на Путин е в геройското решение в това трудно време да подкрепи съотечествениците и братските народи на полуостров Крим за присъединяването на Крим и Севастопол към Русия, за съхраняването на целостта на територията на Русия, за устойчивостта и непоколебимостта на патриотичните възгледи, за отстояването на интересите на държавата и за декларацията за свободата на словото в рамките на закона, пишат журналистите в писмото си.

Званието Герой на Русия е най-високото звание, което се присъжда за заслуги пред държавата и народа, свързани с извършване на геройски подвиг. Получилите това звание получават и медал „Златна звезда“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.07 2014 в 14:23

Другари много моля като преписвате позивите които ви пращат от Москва имайте предвид българската граматика. На български се пише Русия, а не Руссия.

31.07 2014 в 10:11

Олеле професора пак обърна резбата сага пък евреите станаха добри и велика сила. Комунделите написаха нова география. Нашата малка планета се сдоби с два нови континента Евразия и Индустан браво другари поклон пред геният ви. Да живеят новите световни лидери Индия, Бразилия, Северна Корея, Иран,Пакистан и Китай. Между другото населението на тези "велики сили" живее в изключителната мизерия.

31.07 2014 в 09:30

на троловете вече им потекоха лиги на умопомрачение..."Россия в Евразия", явно този "континент" съществува наред с Европа и Азия и е изцяло под контрола на бащицата генералисимус, а съм сигурен, че в него се включва и Болгария....Само че дали България иска да е в него.И дали Русия иска да е в него...Никога Евразия е била и ще си остане страшна приказна страна, нещо като Мордор- вечна тъмнина и господство на мрака.Но в живота няма нито Валхала, нито Хел, а има само средната земя, нашата земя, и ние трябва да живеем в нея, господа и дами тролове.

31.07 2014 в 09:22

герой на съветския съюз и генералисимус Сталин започна тази гадост. сега герой на СССР и генералисимус Путин ще я завърши...лека им пръст...

31.07 2014 в 00:44

Абе май да. Израелците като че ли вече са разбрали, че втора еврейска държава, бивша дребнобританска колония в Северна Америка вече не им трябва.

6 млн. евреи в САЩ носят на гърба си 50% от населението - афроамериканци, мучачоси и кончити (вурсти и обикновени). Миналата година за пръв път броят на евреите в Израел надмина броя на евреите в САЩ.

В израелско-американските отношения предстоят интересни времена. Пиндосите се опитват да много йезуитски да балансират между палестинци, араби и евреи в Близкия Изток. Истината е, че в този регион освен Израел друга цивилизована и демократична държава просто няма, и няма и да има. Ама това го разбираме няколко човека.

31.07 2014 в 00:36

Когато диктаторът унищожава опозицията си, той унищожава представата за себе си. Такъв човек е способен на всичко. В неделя да тичаме до църквата, да запалим свещ. Самозабравеният идиот се е превърнал в маниакално чудовище. Усеща се. А ние може първи да изгорим. Сухи съчки продажни политици. Сухи дървета Балкански пънове. За това и пет медала ще дадат.

31.07 2014 в 00:14

Ти мани това, ми вече и Израел (също ядрена сила), се обръща срещу американците.

30.07 2014 в 23:50

Пиндосите са бита карта, изпърдяна история. Хеле по начело с тоя нигериец Обонго.

В цивилизования свят извън тая бивша дребнобританска колония, има общо взето три велики сили - Германия в Европа, Россия в Евразия, и Китай - Азия. Плюс Бразилия в Латинска Америка, Индия в Индостан, и Иран в Близкия изток. И още - две ядрени държави: Северна Корея и Пакистан, както и победителите на пиндосите - Виетнам.

Нито една от тези велики сили, големи държави, възходящи икономики, ядрени потенциали - нито една от тях не е проамериканска. Всички до една са антиамерикански. Няма изобщо какво повече да се говори. С Четвъртия хилядолетен Райх е свършено, въпрос на време.

30.07 2014 в 23:40

Педералисимус Путлер-ха-ха-ха-ха -зомбираните блядове съвсем изтрещяха!

30.07 2014 в 23:31

Pedal4e, понеже обичаш да лъжеш че си от там, и понеже ВИЕ стреляте по градовете с оперативно оръжие, което е военно престъпление, а ти лично участваш в информационната война на страната на убийците, значи си съучастник. Значи - Хага.
Нищо не са унищожили. Американците казват, че Украйна има вероятно 96 Точки, и дявол знае колко Урагана.
А че ти не знаеш какво е балистична ракета, и какви те биват, е въпрос единствено на твоята глупост.
Нали така, центово pedal4e?