В Лвов ядат шоколадов Путин (видео)

OFFNews 16 май 2014 в 18:28 8746 3

Снимка Reuters

Путин от шоколад

В сладкарски магазини в западния украински град Лвов започнаха да продават шоколадови фигурки на руския президент Владимир Путин.

Това е своеобразно „сладко отмъщение“ за жителите на Лвов, които могат да отхапят главата на Путин заради анексирането на Крим.

„Идеята ми дойде, когато започна хаосът на Изток“, разказва сладкарят, измислил шоколадовия Путин. „Исках да дам на Одеса и Източна Украйна шоколадов Путин, с който да се намали напрежението и то да се превърне в шеги и усмивки“, допълва той.

Жителите на Лвов избират различни начини да си върнат на руския президент за Крим. Едни режат на парчета шоколадовия Путин, а други го стъпкват.

„Сюрреалистично е. Такова ужасно същество, а направено от толкова прекрасен шоколад. Не съм сигурен дори дали е правилно да го ям. Но ако го натроша на малки парченца, мога да го ям като обикновен шоколад“, казва един от посетителите в сладкарницата.

Всички знаят каква е ситуацията в Украйна в момента и на всички им се иска да отхапят главата поне на шоколадов Путин, допълва друг клиент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!