Quantcast

Водни оръдия срещу ултрадесни демонстранти в Брюксел

OFFNews Последна промяна на 27 март 2016 в 23:53 3132 11

Силите на реда в Брюксел затвориха площада пред борсата в центъра на града, където днес трябваше да се състои "Походът срещу страха".

Властите настояха за отмяна на похода поради невъзможността на силите за сигурност да гарантират безопасността на участниците.

Затварянето на площада се наложи заради футболни запалянковци и ултрадесни демонстранти, които днес решиха да организират шествие в центъра на Брюксел и да стигнат до импровизирания мемориал в памет на жертвите на атентатите.

Хулиганите и онези, които се намираха на площада, бяха разделени, за да няма ексцесии, каза полицейски източник, цитиран от белгийските медии.

Полицията пусна водни оръдия срещу запалянковците и ултрадесните демонстранти в опит да ги изтика от площада.

По полицейски оценки в шествието са участвали около 400 души.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.03 2016 в 13:53

Отдавна беше ясно - махалото се връща. И нямаше друг по-добър начин да стане това, освен чрез различните мигранти. Свърши се розовите глупости, идва истинският кръвожаден европеец. Онзи, който го помним от миналото.

Къде са защитниците на религиозните свободи?

28.03 2016 в 12:08

Евроатлантизма изчезва в собствената си столица явно ;)!!!!

28.03 2016 в 10:59

И балканското келеме пак сънува власт. Недей много бърза да се връщаш, че десните мразят ислямски и руслямски терористи. Дали ще викате Путин Акбар или Алах Акбар, пред оловото всичко е равно.

На първо място точно левите педали докараха ислямистите в нашата Европа.

28.03 2016 в 08:12

ЕВРОПА ПАК СЕ ОКАЗА НЕПОДГОТВЕНА! ТУК, ЕДНИ ХОРА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, ЧЕ СРЕЩУ КОЗЕЕБЦИТЕ, ИСЛЯМООТПАДЪКА НЕ СА АКТИВИРАНИ "ВОДНИ ОРЪДИЯ"! И ПРАВИЛНО! ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ?! "НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД" -АМА НЯМА И БЕЗПЛАТНО КЪПАНЕ, МАКАР И СЪС СТУДЕНА ВОДА. ТОКУ ВИЖ СЛЕД ТАКАВА ПРОЦЕДУРА, ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТАДЖИИ СЕ ВТУРНАЛИ С ШАМПУАНЧЕТА И БЕЛИ ХАВЛИИ НА ПЛОЩАДА. ПИСАХ, ПО НАГОРЕ. НЕПОДГОТВЕНА ЕВРОПА! ЗА ТЕЗИ ОТ КЬОЛН, СТОКХОЛМ, МАЛМЬО, БРЮ-ТО И ПАРИЖ - ЛАЙНЯНИ ОРЪДИЯ! НЕ ВОДНИ! ЗАРЕДЕНИ СЪС СВИНСКИ ЛАЙНА И СВИНСКИ ВЪТРЕШНОСТИ И НЕЧИСТОТИИ. И С ТАКИВА ЛАЙНЯНИ, СЪС СВИНСКИ ЛАЙНА И КРЪВ - ОРЪДИЯ - ДА ГИ ОТВЕЯТ ЧАК ДО ЛИБИЯ, САУДИТСКАТА ПУСТИНЯ И АНКАРА! НЕ Е ПОДГОТВЕНА ЕВРОПА! АЛО, МЕРКЕЛ,СЪБИРАЙТЕ СВИНСКИ ГОВНА В РЕЗЕРВОАРИ! ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ПОЛЗВАТ!

28.03 2016 в 07:48

Балкански,няма да се върнетЕ на власт-ще дойдат! И сред първите,които ще бъдат изметени са тия чеки...и като теб,дето са на всяко гърне меродия. Ще те "омерзяват" по мазетата,глупак!Светлото бъдеще,а?

28.03 2016 в 07:04

Ей така се губи власт...

28.03 2016 в 03:34

но за "бежанците" в Кьолн и къде ли не - няма водни оръдия, има цветя и рози, а те са просто едни диваци, нека си го кажем. Аман от фалшива коректност, чието друго име е - лицемерие!
Меркел е за Международен съд за престъпления против европейските народи.
А докато самоубийствената политика на евробюрократите продължава - Европа ще плаща с още много невинна кръв и живот, уви...
Мислете, хора!

28.03 2016 в 02:30

Пак ще се върнем на власт по изборен път, обаче тоя път ще изтрием окончателно прогнилата демонокрация от лицето на тази планета.

28.03 2016 в 01:35

А, срещу рязаните главорези - нито гък, а срещу тези, които не искат да се разделят с главите си - водни оръдия !?!?!?

28.03 2016 в 00:33

Честито, г-да европейски политици! Вкарахте в Европа ислямофашисти и (ако вярваме на медиите за фашистките лозунги) събудихте европейските неофашисти. Това чака цяла Европа, ако не забраните исляма. Ще бъдете притиснати между два вида кафяв боклук – единият вносен, другият местен.

Тогава и блиндираните мерцедеси няма да ви спасят. Като съсипете цивилизацията на земята ще трябва да се изнесете на марс.