Quantcast

В Австралия разрешиха на депутатките да кърмят в пленарната зала

OFFNews Последна промяна на 02 февруари 2016 в 11:10 2729 12

Кели О`Дуайър
Министър Кели О`Дуайър с бебето си Оливия

Млади австралийски майки, които са членове на Камарата на представителите на федералния парламент вече ще могат да участват в пленарните заседания заедно с децата си. Такова решение е гласувала долната камара на върховния законодателен орган на държавата, предаде ТАСС.

"Сега няма да има никакви пречки за пълноценното участие в работата на парламента както на мъжете, така и на жените заради необходимостта да се грижат за децата си", обяви министърът на промишлеността иновациите и науката Кристофър Пайн. От името на парламентарното мнозинство той е вносител на съответните поправки в правилника. Те позволяват на майките-депутатки да вземат бебетата си в пленарната зала и дори да ги кърмят там. Идеята за промяната се родила заради Кели О`Дуайър, министър по въпросите на малкия бизнес. Миналата година тя родила дъщеря си Оливия и се наложило да отсъства от заседанията, за да кърми бебето. Пред журналисти обаче О`Дуайър отхвърлила възможността да кърми в пленарната зала въпреки приетата поправка. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.02 2016 в 02:26

възторжените мечтатели-воайори които очакват да видят нещо безплатно да закопчеят за сега дукяна:))Bиенето на чикии по австралийски "матриал" за сега се отлага:)!

Да прочетат,налага се, все пак,последното изречение:

"Пред журналисти обаче О`Дуайър отхвърлила възможността да кърми в пленарната зала въпреки приетата поправка."

Остава да видите за утеха, как Даниел Велчев дои Кунева:))
Или обратното

02.02 2016 в 23:18

странно е как някакво решение на австралийските депутати кара патреотичната козина на поднулевия и спирта да настръхва. нима в чашките на депутатските сутиени се крият техните архиврагове сорос и роКшилд?

и не на последно място странните връзки които спирта прави между кърменето и хомосексуалността.

него май баща му го е кърмил ама не точно от гърдите хахаха

02.02 2016 в 21:57

- Господине, защо искате да емигрирате от България?
- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с пронудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради.
Искам да се махна преди да е станал задължителен

02.02 2016 в 17:36

ВСЯКАКЪВ ОТПАДЪК,ЧОВЕШКИ ХРАЧКИ, ФЕНОВЕ НА МБУКЕЛЕ ХОБО-БОБО ОБАМА, ХЕЛСИНГСКИ ЕДНОКЛЕТЪЧНИ, СОРОСОИДНИ МИЯЗМИ, АНТИВАКСЕРИ И ПОДОБНИ С КУЛТУРА И ОБРАЗОВАНИЕ НА ВАКСАДЖИЙЧЕТА, ИЗВРАТЕНИ ВОАЙЬОРИ И ЕКСХИБИЦИОНИСТКИ ТАЗИ СЕДМИЦА ПОЛУЧАВТ ВТОРА БЛАГА ВЕСТ. ПЪРВАТА Е, ЧЕ ЗАБОГАТЕЛИЯ С БОЛШЕВИШКО НОУ-ХАУ ШОРОШ ОФОЦИАЛНО ЗАЯВИ, ЧЕ ПОДКРЕПЯ ОКОКОРЕНАТА СВОДНИЦА НА СОБСТВЕНИЯ СИ СЪПРУГ -ХИЛАРИТО КЛИНТЪНКА. И ВТОРАТА - СЕГА. ЧЕ АУСТРАЛИЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ РАЗРЕШИЛ ДА СЕ КЪРМИ В ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ФОРУМ. ЩО ПЪК НЕ, ПРИМЕРА Е ЗАРАЗИТЕЛЕН - ДНЕС КЪРМЯТ - УТРЕ ЩЕ СЕРАТ, ЕБА МУ И ДЕМОКРАЦИЯ И ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ:)) ВСИЧКИ ПЕДЕРЮГИ, ПЛЮНКИ И УРУСПИИ СА В ПРИЯТНА ВЪЗБУДА:)) ПО КРОТКО, ГОСПОЙЦИ И ГОСПОЖИЧКИ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПОЛОВЕ. ДОКАЗАНО Е ЧЕ "Г" ТОЧКАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА, НО ПЪК, ОТ ДРУГА СТРАНА В НАШАТА ЮЖНА СЪСЕДКА, ПРЕКРАСНАТА СТРАНА МАЯСЪЛИЯ, СЛЕД СЪБАРЯНЕТО НА КЕМАЛИЗМА СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЛАГАТА ТРАДИЦИЯ ДА СЕ ПРАВЯТ МАСОВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ ОТ КЪМ ГЪ3А! ТИЧАЙТЕ ЕКОЛОЗИ, СОЦИАЛНИ АНТРОПОЛОЗИ, ХЕЛЗИНКСКИ ПАЧАВРИ, РАЗЦИЦОРЕНИ BG МАМИЧКИ. АКО НЕ ДОЕНЕЕ НА ВИМЕТА В ПРАРЛАМЕНТА - МОЖЕ ПОНЕ ЕДНА ШАЛАМБА ДА ОТНЕСЕТЕ. ZIG HEIL KONCHITA WURST!

02.02 2016 в 15:28

Някакви антисоросоиди, за които филията мас и ракийката вечер са по-важни от живота, са обладали коментарите. Нека са тъпи австралийците, може само да им завиждаме. И аз не виждам нищо лошо в решението, но съм далеч и от типичния селски ганьо, което сигурно го обяснява. Само не разбирам защо има такава омраза в някой коментари и кой ви дава право да нападате така остро чуждото мнение. Изкажете си мнението без да нападате чуждото, никой не е длъжен да се съобразява с възгледите ви на средновековен английски селяк.

02.02 2016 в 13:59

Абе глупендер, как се "опитваш да се промениш"? Като казваш, че си пИдал и ходиш на гейпаради? Или ти стига на тебе тая награда да си вземеш парите от цонка?

Умен и също толкова интелигентен!
Пу долна сороститутка мазна!
Опитвал да се променя... 2 пъти в месеца ходи до Истанбул и прави опити да забременее. Кърменето в мола му е отколешна мечта.

02.02 2016 в 13:55

предразсъдаци

себевглъбяването

иновативно, за кърменето в пленарна зала?!!!

При това държи да подчертае, че се "опитвам да се променя, а вие опитвате ли се ?"...


Тъпо, платено сороститутско копеле!


02.02 2016 в 13:34

Малоумници

02.02 2016 в 12:13

03,рискувайки да ме обявиш за проста българка, все пак мисля, че мястото на кърмачетата не е нито в моловете, нито в пленарна зала - някак си все поставям отглеждането децата пред кариерата на майката - поне за известно време..:)

02.02 2016 в 12:04

Простия българин не може да разбере тези решения. Хората там не мислят като нас, много по освободени са, отворили са си мозъците. Простия и затворен в себе си българин е против всичко иновативно, комплексите и себевглъбяването са на пиедестал. Не се опитвам да ви обидя, и аз съм българин, и аз имам същите предразсъдаци.. но се опитвам да се променя, а вие опитвате ли се ?