Терористът Стрелков беснее: За Кремъл Белгородска област вече не е руска?

OFFNews 16 септември 2022 в 12:43 8831 3

Гиркин
Терористът Игор Гиркин-Стрелков.

След последните масирани обстрели тази нощ над Белгородска област на територията на Руската федерация известният терорист Игор Гиркин-Стрелков за пореден път разкритикува управлението в Кремъл.

Според бившия военен министър на сепаратистите от Донецк руската държава демонстрира изключителна неангажираност от това, че "специалната военна операция" вече се води на нейни територии.

"Правилно ли разбирам, че Кремъл вече не разглежда Белгородската област като руска територия", пита масовият убиец, който е основният заподозрян за свалянето на малайзийския Боинг-777 през 2014 г. на борда на който загинаха близо 300 души.

Ето и цялата публикация на Игор Гиркин-Стрелков в канала му в Телеграм:

"В Херсон директен удар (дългоочакван) по сградата на Временната гражданско-военна администрация. Четиримата загинали са шофьори и охранители. Но мен повече ме интересува въпросът дали руското ръководство ще реагира по някакъв начин на УСТОЙЧИВОТО обстрелване на територията на самата Руска федерация? Вчера Валуйки остана без електричество, митническият терминал беше разрушен и опожарен, а граничните селища бяха евакуирани заради постоянния обстрел и разрушения. Правилно ли разбирам, че Кремъл вече не разглежда Белгородската област като руска територия? Той включен ли е в "зоната на специалната военна операция" и с неуточнена принадлежност ле е? Или е признат за част от така наречената "Украйна"?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

2

поп Дръвчо

16.09 2022 в 13:33

Белгородска област ще проведе референдум.

Няма да е сега.

Ще спре войната, ще се изтеглят всички войски, ще се привлекат международни наблюдатели...

И познай, Стрелков, какво ще гласуват.

Няма да е 99% - ама ще го приемат.

1024

1

Nas__M

16.09 2022 в 13:06

Гладните за власт бесни кучета ще се изядат едно друго.
 
X

Да помогнем на украинските деца!