Руските ученици на урок 'защо мисията за освобождение на Украйна е необходима'

OFFNews 03 март 2022 в 13:31 4560 3

Руското министерство на образованието обяви, че на учениците в страната ще бъде преподаден виртуален открит урок, който да им обясни "защо мисията за освобождение на Украйна е необходима".

Инструкцията ще се състои в 12 ч московско време в четвъртък, 3 март, уточнява то на страницата си във Фейсбук.

Зрителите ще бъдат научени за "опасността, която НАТО представлява за нашата страна" и "защо Русия се изправя в защита на мирното население в Донецката и Луганската народна република".

В изявление на страницата на министерството във Фейсбук се казва още, че децата ще се научат и "как да разпознават истината и лъжата в огромния поток от информация, в снимки и видеоклипове, които днес заливат интернет".

Урокът е озаглавен "Защитници на мира".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2051

3

Propaganda

03.03 2022 в 17:43

Много православно, да използваш и деца във войната, бетер като някакви африкански банди. Руските орки са ОТЧАЯНИ в опитите си да легитимират тази война. А икономическото положение там вече е апокалиптично.

-8580

2

След урока и тях че прати да се бият щото войници не му останаха на Лилипутин.

-2175

1

IvanGrozn

03.03 2022 в 13:57

Браво! Докато са малки да се почне с промиването на мозъка. На Путин не му трябват някакви свободомислещи личности а крепосни селяни, които щом се налага да умрат за царя да го направят без да се замислят. Личи си отвсякъде накъде са тръгнали простите руснаци. Ще бъдат заличени от световната история!