Разбилият се в Афганистан самолет бил собственост на миска от Омск

OFFNews 22 януари 2024 в 14:59 27975 2

красавица
Красавицата, която се води собственик на разбилия се бизнес джет.

В неделя, 21 януари, частен самолет, превозващ рускиня за лечение, се разби в Афганистан. Собственик на самолета е жителката на Люберци Екатерина Агапова, пише Аргументи и факти.

Частният пътнически самолет Falcon 10 е изпълнявал санитарен полет. Той е превозвал рускинята Анна Евсюкова от Индия до летище Жуковски край Москва. Според медията жената се е заразила с някаква екзотична инфекция в курорт. Заедно с нея са пътували съпругът ѝ и четирима членове на екипажа: двама медици и двама пилоти. В небето над Афганистан пилотите съобщили на диспечерите, че единият от двигателите им е отказал. Няколко минути по-късно самолетът пада на земята.

Според медиите самолетът е собственост на компанията LLC "Атлетик Груп". Тази компания се води на жителката на Люберци Екатерина Агапова от Омск.

Агапова е известен модел в Омска област, победителка в регионален конкурс за красота, финалистка в конкурса "Мис Русия". Завършила е музикално училище и се занимава с бални танци.

След като е получила диплома от факултета по международен бизнес на Омския държавен университет, се занимава с бизнес. Собственик е на агенция за модели, студио за развитие на деца, училище по етикет и модно списание за деца и техните родители.

През 2015 г. тя получава предложение за брак от млад и красив столичен бизнесмен и се премества при него. Съпрузите заживяват в Люберци, Екатерина ражда син и отново се връща към предприемаческата си дейност. Тя открива верига студия за красота, спортен клуб и авиокомпания.

"Целете се в луната, дори да пропуснеш, ще останете сред звездите" - този девиз Екатерина публикува на страницата си в социалните мрежи.

Ако се съди по постовете ѝ, сега момичето живее в два града - пътува между Москва и Сочи, където има част от бизнеса, щастливо омъжена е, често пътува до екзотични страни и се занимава с блогърство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

2

Джендо Джедев

22.01 2024 в 17:05

Хахахахаха! Ега ти стереотипната кифла!

А за самолета какво да се каже... Изпитана схема. Само дето не е клошарка. Но принципът е един и същ.

22548

1

dolivo

22.01 2024 в 16:19

мухахаха
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки