Путин: Чупим украинските оръжия като орехи

OFFNews 04 юни 2022 в 20:44 11397 25

Владимир Путин

Руската противовъздушна отбрана е свалила десетки украински оръжия и ги "чупи като орехи". Дузини са унищожени, заяви президентът Владимир Путин в кратък откъс от интервю, излъчено в събота.

Информационната агенция РИА Новости, която първа цитира коментарите му, цитира Путин да отговаря на въпрос за оръжията, доставени от САЩ, като казва, че Русия се справя лесно и вече е унищожила десетки оръжия.

От клипа на интервюто, което ще бъде излъчено в неделя, става ясно, че Путин всъщност е отговорил на друг въпрос, който не беше показан.

От клипа не става ясно кои оръжия има предвид руският президент.

Русия обяви, че е унищожила и самолети, и ракети на украинската армия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

28

alfakentavur

05.06 2022 в 17:22

Ос*ран Босилек очевадно няма никакво понятие какво беше СССР. Или се прави на ударен. Или ползва най-тъпата тролска копейкина праткика да обръща с друг знак каквото се каже против Путлерландия.

Я обърни въпроса защо няма лотария Зелена Карта в Путлерландия?

-529

27

6екеr4о

05.06 2022 в 15:44

В началото на инвазията Путя нарече ръководството на Украйна "нацисти и наркомани", сега таз партенка е забравена, ма са развяват нови, още по-миризливи...

1331

25

ваксиниран

05.06 2022 в 14:25

Нещастници сте, братлета, жалкари. Ходете си в средновековието да си пиете водката и стига сте хабили интернета - който, между другото е разработен в САЩ и Европа, а Русия са последна дупка на метафоричния кавал.

-5531

24

Ран Босилек

05.06 2022 в 14:11

За СССР 2.0 можем да говорим само ако се има в предвид ЕС под това понятие. Пак републики отказали се от суверинитета си, командвани от Политбюро в Москва/Страсбург. Прогнили корумпирани чиновници взимащи пари за да си бъркат в носа. Прокарване на леви нетрадиционни политики непривични за отделните народи. Членство в архаичен военнен блок, чиито идеологически причини за съществуването му са отдавна забравени. Местни олигарси и политици организират мрежи за източване на фондове, но са на власт, защото са удобни.

-60

23

офф бее

05.06 2022 в 13:02

Ти мозъчно увреждане ли имаш бре?! Кой ще ги пусне да напуснат Крим, Луганск или Донецк? Нали никой няма да остане... Който успял - успял. Сега няма бягане вече - Желязна завеса 2.0

2550

21

alfakentavur

05.06 2022 в 11:31

Я, амебата, която се мисли за бозайник, се опитва да покаже нещо като мисъл.

Първо - с емигранти от Крим, Луганск и Донецк е пълно в Украйна. Когато Рашистан и Путлер се опитат да ги анексират и пращат сепаратисти - хората от там бягат в нормалната съседна държава.

Коя е страната, която доставя братска демокрация? Щатите нали? А я ми кажи ти "умнико" - коя е държавата, в която над 300 години насам, че и в ден днешен хора от цял свят, вкл. военни зони, десетки милиони хора емигрират, се опитват да емигрират и искат да емигрират? В СССР 2 ли ходят или в САЩ? СССР 2 ли има лотария Зелена карта или САЩ.

Много е жалко да си жалък копейкин трол, който да убеждава, че СССР 2 е по-добре от САЩ. И другите амеби няма да повярвят на това.

2550

19

alfakentavur

05.06 2022 в 11:04

Ос*Ран Босилек си фантазира, че е някой и нещо повече от путлерско мекере и неговите желания, щения, мокри сънища и прочие имат някакво значение за мен :)

Нямат :)

Да "анализирам" и да "имам мнение" по въпроса... Какъв е въпросът? Пропагандно изказване на Путлер.

Да, анализирал съм и съм казал мнението си по въпроса за Путлер още преди 10 години. Трябваше да направи и тази война, че да разбере по-голямата част от нормалния свят, че е военнопрестъпник, диктатор от нацистко-фашизоиден тип и че без него светът ще е едно много по-хубаво място.