Племенницата на Скрипал: Мисля, че Сергей е мъртъв, а Юлия я държат като заложник

OFFNews Последна промяна на 24 февруари 2019 в 20:50 5376 1

Снимка Reuters

Племенницата на Сергей Скрипал Виктория обяви, че според нея той е мъртъв, а дъщеря му е държана като заложник. 

„Не знам какво се е случило. Сергей Викторович не го виждаме и чуваме, тоест - според мен той не е жив, а Юлия я държат като заложник”, каза Виктория пред bTV, като допълни, че Сергей Скрипал би опитал да се свърже поне с майка си.

Виктория обясни, че се надява Юлия да се върне, защото има в Москва къща, кола и куче. 

„Когато говоря с хора, които са запознати, на нас ни казват – „Новичок” е бойно отровно вещество клас А, най-висок клас. Тоест, хората, заразени с това вещество, не би трябвало да оживеят при никакви обстоятелства. А от британската страна разбираме, че този „Новичок” къде ли не са го оставяли, звучи смешно”, коментира Виктория.

Тя допълни, че се чуди как сочените за извършители Петров и Баширов са носили със себе си отровното вещество навсякъде и никой не се е заразил.

Виктория Скрипал каза още, че не вярва в "българската следа" - с "Новичок" да е свързано и отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев.

„Българският бизнесмен е бил отровен с пестициди в салатата и кафето. У тях, вкъщи и в ресторант. Ами може би жена му лошо е измила салатата. Защото за да може този Федотов да сложи пестициди в кафето, трябва да е бил у тях. Бил ли е у тях? Не. А в ресторанта?”, пита Виктория.

Племенницата на Скрипал и друг път е правила предположения, че чичо ѝ е починал. Преди дни пък стана ясно, че роднини на Юлия Скрипал са решили да я обявят официално за изчезнала от името на баба ѝ - майката на Сергей Скрипал. 

Виктория Скрипал опита да се включи в руския политически живот след отравянето на Сергей и Юлия, а през ноември миналата година съобщи, че е започнала да пише книга за семейството си. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3162

1

red-army

24.02 2019 в 23:47

Спестете ни тия пропагандни статийки и английските и руските ако може.

Цял свят освен тая тьотка разбра, че ингилизите не могат да опазят Скрипал и Тръмп им се притече на помощ. Двамата Скрипал сега жиевят нейде в САЩ под нова идентичност и да няма как да с еобадят на тьотка в Русия, защото хората ги е шубе да не стане фира......