Мелания понася особено тежко присъдата на съпруга си, Тръмп се зарече да ''отмъсти''

Според показанията на бившата порноактриса Сторми Даниълс съпрузите спят в отделни легла

OFFNews 03 юни 2024 в 13:16 4037 1

Бившата първа дама Мелания Тръмп и бившият американски президент Доналд Тръмп

Снимка Getty Images

Мелания Тръмп и Доналд Тръмп

Бившият американски президент Доналд Тръмп заяви, че съпругата му Мелания Тръмп е приела съдебния процес и присъдата му "изключително тежко".

На 31 май 12-членното жури обяви Тръмп за виновен по всички 34 обвинения срещу него за това, че е фалшифицирал документи, за да плаща на бившата порнозвезда Сторми Даниълс по време на кампанията за президентските избори през 2016 г. Тя е трябвало "да си мълчи" за отношенията помежду им.

Тръмп обяви, че ще обжалва решението на съда.

С присъдата си Тръмп стана първият американски президент, осъден за престъпление. Самият той категорично отрича обвиненията и определя процеса срещу себе си като фалшифициран и политически мотивиран, отбелязва Би Би Си.

В интервю за Fox News през почивните дни бившият президент на САЩ се зарече, че успехът на предстоящите през ноември избори в САЩ ще бъде неговото "отмъщение". Очаква се присъдата му да бъде окончателно произнесена на 11 юли. Тогава Тръмп ще обжалва.

Мелания Тръмп трудно понесла подробностите, разкрити покрай делото, за това как Тръмп посрещнал Сторми Даниълс по копринена пижама в хотелската си стая. Според показанията на Даниълс Тръмп не носел презерватив по време на половия акт. Бившата порнозвезда освен това твърди, че Мелания и Доналд Тръмп спят в отделни легла.

Междувременно Сторми Даниълс насърчи Мелания Тръмп да се раздели със 77-годишния си съпруг, защото той е "престъпник", пише британската медия Daily Mail.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови