Ким Чен Ун показа дъщеря си

OFFNews 19 ноември 2022 в 14:25 4133 2

Ким Чен Ун с дъщеря си

Снимка KCNA/БТА

Ким Чен Ун с дъщеря си

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун показа за пръв път малката си дъщеря на публично място, потвърждавайки отдавнашните слухове за нейното съществуване, съобщават световните медии.

Момичето, за което се смята, че се казва Ким Чу Е (или Ким Чу-ае), го придружаваше по време на инспекция на изстрелването на голяма междуконтинентална балистична ракета в петък.

Двамата бяха снимани от местните медии да стоят хваната за ръка по време на изпитанието, което беше осъдено от САЩ.

Севернокорейският диктатор управлява една от най-потайните и недостъпни държави в света и за личния му живот се знае много малко.

За първи път за дъщеря му се споменава през 2013 г., след като американската баскетболна звезда в оставка Денис Родман прави спорно пътуване до Северна Корея.

Родман заяви, че е прекарал известно време със семейството на "г-н Ким", почивайки си на брега на морето, и е "държал тяхното бебе Чу Е".

Експертите смятат, че диктаторът може да има до три деца - две момичета и едно момче, като детето от снимката е най-голямото.

Лидерът е изключително потаен по отношение на семейството си - дори съпругата му Ри Сол Джу бе пазена в тайна известно време след сключване на брака им.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

1

Джендо Джедев

19.11 2022 в 17:20

Добре охранена като татко си. За разлика от останалите деца, имали нещастието да се родят в тая кочина. А щерката на Дундьо ще стане кретенче като татко си, няма спор! :D