Quantcast

Иран организира конкурс за карикатури за Холокоста

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2015 в 17:24 8147 20

Конкурс на тема "Отричане на Холокоста" ще бъде проведен в Иран, съобщават от CNBC, позовавайки се на агенция Fars.

Конкурсът е организиран като отговор на карикатурата по пророка Мохамед, публикувана на корицата на френския сатиричен вестник "Шарли ебдо". 

„Ако Западът твърди, че свободата на словото няма граници, то защо не позволяват на историците да изследват Холокоста от правилната гледна точка? И защо народът на Палестина трябва да плаща за Холокоста“, питат организаторите.

Всички карикатури ще бъдат показани пред публика на 1 април, защото "1 април е денят на големите лъжи, а Холокостът е една голяма лъжа, според която ционистите са създадени, за да потискат палестинците", заяви председателят на Камарата на карикатурите и един от организаторите на конкурса Масуд Шоджоей.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.03 2015 в 12:27

До Мокареско. Според българския календар от преди приемането на християнството сега сме 7523 година. Е тогава по твоята логика ние сме толкова напред, че всички други живеат не в ранното средновековие, ами още в първобитно-общинния американски представителен демагогизъм.

09.02 2015 в 02:09

Ама честно, някой хора не мога да ги разбера? Аз съдя по себе си, не искам някой да ми казва, как да живея. Били изостанали, боли такива и онакива... Вас, какво ви интересува? Щом така им харесва, така да си живеят.

Аз не деля хората на християни, мюсулмани и т.н. Всеки има право да вярва в това в което иска, стига да не пречи на другите.

Да, вярно е че джихадистите трябва да изчезнат, но преди да им слагате епитети, първо помислете, кой ги създаде?! Кой и къде води войни?

Докато не ни пречат, да бяха оставени да си живеят живота по техния си начин, ние по своя си.

Сега нямаше да ги има тези проблеми с разни ислямисти и ненормалници.

08.02 2015 в 18:09

До exodus 15

"Само, че сега е 2015 година,21 век.Колко века ни делят от този момент?"

За нас може да е 2015 година или 21 век, но върни календара с 600 години назад (Ислямът е с 600 години по-млада религия от Християнството) и ще получиш времето, в което живеят те. Прочети малко история на религиите и не гледай нещата само от собствената си камбанария.

"В повечето христянски държави дори смъртното наказание е премахнато"

Те не са Христяни и държавата им не е християнска

"Къде сте чули хора да бъдат обезглавявани,горени живи,да дадат на невръстни деца оръжие,да опашат с взрив малко дете и да го пратят да се взриви!?! Само средновековни варвари са способни да извършат това."

На този въпрос съм отговорил в предишния коментар

08.02 2015 в 13:05

Ислямът забранява да се рисува (дава) образ на Аллах (доколкото знам и на пророка Мохамед), та какво остава за подигравателен образ! Цялото Шарли е скалъпена провокация!
Помислете защо непрекъснато трият видеото на т.нар "убийство" на легналият на земята френски полицай, в което ЯСНО СЕ ВИЖДА как ЛИПСВА РАНА, липсва И КРЪВ, затова пък на нереално голямо разстояние от главата му се появява облаче прах от рикоширалия от земята куршум.
Т.е. НЯМА УБИЙСТВО, А ИМА ДОЛНА МАНИПУЛАЦИЯ.
АКО Е УБИТ, ТО Е СЛЕД ЗАСНЕТОТО ВИДЕО!

08.02 2015 в 11:34

Някои хора очевидно са крайно необразовани и заблудени щом наричат Иран джихадисти.

08.02 2015 в 09:42

Каква е разликата между дядо Коледа и еврейна?Единият слиза по комина,а другия-излиза по него.

С такива вицове е пълно,както и за Христос,негрите и т.н..ама някй да хваща шмайзера и да ги отпочва.Мюсли,живеят си с 14 вековна религия,без да мръднат.Стане ли обаче въпрос за западните блага-гле'й кв'о става...Лицемерни фанатици.

08.02 2015 в 09:05

До Герге
Вярно,през средновековието е имало инквизиция.Само, че сега е 2015 година,21 век.Колко века ни делят от този момент?В повечето христянски държави дори смъртното наказание е премахнато.Къде сте чули хора да бъдат обезглавявани,горени живи,да дадат на невръстни деца оръжие,да опашат с взрив малко дете и да го пратят да се взриви!?!Само средновековни варвари са способни да извършат това.

08.02 2015 в 02:57

Мокареско, Майка ти да иба ислямска! К'во се правиш на хитлер, маясъл нещастен. Такива като теб само като чуят за дългата ръка на МОСАД и им се налага после по спешност да им преливат лайнаТака яко се насират, майка им да иба ислямска!

08.02 2015 в 00:30

Явно иранците четат оффнюз, защото Фенерски беше пръв.