И Жулиан Асандж получил плик с бял прах

OFFNews 13 февруари 2018 в 08:11 2529 1

Основателят на "Уикилийкс" Джулиан Асандж, който се намира на територията на еквадорското посолство в Лондон, съобщи в Туитър, че миналата седмица е получил плик като този, който вчера пристигна в нюйоркския дом на Ванеса Тръмп - съпругата на най-големия син на президента на САЩ Доналд Тръмп, предаде ТАСС.

"Жената на Доналд Тръмп-младши бе настанена в болница, след като отвори плик с бял прах. Странно е, че аз също получих подобен плик миналия вторник", писа Асандж в Туитър. Той добави, че върху плика е имало американска пощенска марка.

Очаква се днес британски съд да реши да дали да уважи или да отхвърли иска на 46-годишния Асандж да бъде прекратено съдебното производство срещу него. Ако съдът се произнесе в негова полза, това може да открие пътя той да напусне сградата на посолството на Еквадор в британската столица, където се намира от близо 6 години.

Ванеса Тръмп отвори плика в дома си вчера сутринта. В него се оказа бял прах с неизвестен състав. Според предварителни анализи прахът се оказал безвреден, но по-задълбочените анализи продължават.

Източник: БТА

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

1

SC

13.02 2018 в 10:19

Имаше една жена, която искаше да го дронира този... и същата оспорваше избора за президент на онзи, другия...
Май се сещам откъде идват тези прахчета.