Господи, помилуй! Бляд! Руски войник засне атаката на ВСУ срещу понтонен мост до Нова Каховка (видео)

Красимир Крумов 08 септември 2022 в 10:49 61400 15

По време на удара с

Снимка OSINTtechnical

По време на удара с "Точка-У" са унищожени 12 камиона с боеприпаси на руската армия

Руска част, прехвърляща се през понтонен мост на река Днепър близо до Козацке срещу брега на Новая Каховка, беше връхлетяна от украински артилерийски обстрел, докато се намира по средата на моста. Инцидентът е станал на 5 километра от центъра на Нова Каховка и на ок. 90 километра източно от Херсон в окупираната Херсонска област и, според информация на украинската страна, при атаката, извършена с „Точка-У“, са били унищожени 12 камиона, превозващи боеприпаси.

Боец, пътуващ в един от камионите „Урал“ е заснел драматичния момент на видео, което описва целия ужас, сполетял солдатите на Путин и първичните им чисто човешки реакции. Предупреждаваме, че кадрите съдържат сцени на драстична жестокост, с която всеки ден се срещат и цивилното население на Украйна и украинските бойци, които защитават родината си.

„Блеха-муха, какво е това шибаното задръстване, бляд, а? Ох, Господи, спаси ни и сохрани ни, на това въшливото понтонче. Това е поражение, я каква яма (камерата показва яма от взрив на брега).“ – казва в началото операторът. След това автомобилът навлиза върху понтона и се доближава към средата му. По краищата на съоръжението се виждат военни регулировчици със знаменца. В каросерията в кадър влиза туба за гориво, сандъци с боеприпаси и върху тях сложена винтовка с оптически прицел.

„Къде там, насам!“ – чува се вик, след което следва шум от взрив или изстрел. После още един. „Господи, помилуй!“ – чува се изплашен глас на мъж. Следват шумове, нещо се преобръща, По каросерията се виждат капки кръв. Чуват се викове „Бляд!“ и крясъци от болка. Крясъците идват от боец, който се търкаля на земята, държи се за дясното ухо и стене от болка и си казва по-тихо „Господи, помилуй!“ Взривовете от украинската артилерия през цялото това време продължават. "Насам!" Наблизо до стенещия някой е приклекнал и превързва друг боец.

Артилерийският обстрел е част от военните действия на ВСУ в започнатата контраофанзива по Херсонското направление. Според донесенията на руската страна през последното денонощие с артилерия и РСЗО украинските военни обстрелват останките от мостовете и понтонните съоръжения по цялата дължина на Днепър в зоната на Херсонското контранастъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

19

dolivo

08.09 2022 в 16:32

ужасно, нещо, е, войната.

жалко за момчеата, майките им които ги оплакват

слабохарактенрите войници , които са се хванали на хорото за пари, получават урок.

ако не се вразумят и дезертират, ще бъдат убити

ако бяха с морала и етиката си избрали да правят нещо друго, нямаше да страдат.

който сее ветрове, какво жъне?

1780

18

пошли куда?
НАААААХУУУУУЙ!!!

-2175

15

IvanGrozn

08.09 2022 в 13:48

Направо ми се къса сърцето за руските нашественици. Гледай сега, който дойде в моето села да ми краде кенефа и пералнята. Да изнасилва децата и жена ми, смятай няма да го стрелям в крака...
ГНУСНА ЖАЛКА РАШИСТКА СГАН!

2051

13

Propaganda

08.09 2022 в 13:05

В сайта Funker530 това поетично видео е поместено с името:

" Russian Troops Record Themselves Being Smashed At River Crossing "

Има всичко, ужасени, зашеметени, напикани, осакатени руски копелета. Има и такива, дето не помръдват повече, хахаха.

Айди при рибити! :)

-1655

11

ob1

08.09 2022 в 12:03

kim-чо, това е един от отговорите, които любимите ти орки имат да получават още с много...

763

10

Kim John

08.09 2022 в 11:41

Скоро ще има адекватен отговор ×10 !
Клоуна пак ще се криви !