Ердоган: ЕС приютява терористи, да не ни поучава

ОFFNews 10 май 2016 в 20:36 3838 5

Реджеп Ердоган.

Президентът на Турция Реджеп Ердоган заяви, че страните в Европа дават убежище на членове на политическите крила на терористични групировки, предаде "Ройтерс".

Според него при това положение поучаването на Турция от страна на ЕС как да си промени антитерористичното законодателство е "черна комедия".

По думите му Съюзът трябва първо да промени своите закони срещу тероризма, а чак след това да кара другите да го правят.

„Европейските държави продължават да са убежище за политически продължения на терористични групировки. В тези случаи, черна комедия е ЕС да критикува нашата държава за дефиницията на тероризъм. Преди всичко ние очакваме ЕС да поправи своите закони, които подкрепят тероризма", заяви той.

Ердоган все пак допълни, че се надява ЕС да отмени визите за турските граждани до октомври.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13685

5

mclaranist

10.05 2016 в 22:51

Оставете забавните закачки. Трябва да осъзнаем огромната заплаха за България. Германия, Англия и Белгия са далеч. Но за България, един ,,разгневен" Ердоган, който утре може да каже на ЕС- оправяйте се и врътне ,,бежанското кранче". Представяте ли си тези милиони бежанци ПРЕЗ границите ни и държавата ни. Това може да е краят за страната ни. И е време на ББ и СИЕ да престанат с това- остров на спокойствие, пазели сме си границите, и др. ала балщини. И това за ,,комшиите" да си го заврът ..... ТРЯБВА много внимателно и отговорно да действаме с този Ердоган и сегашна Турция. Защото света отива подяволите, ЕС и той и повярвайте ми в такива времена ВСЕКИ се оправя сам или помага на най-близките си. Уви България САМА не може да се справи, а уви с нашата политика и слагачество- НЕ СМЕ БЛИЗКИ на никого- Нито на Запада, нито на Изтока. И както се казва, ще го отнесем ОТ ВСИЧКИ

77927

4

El Commandante

10.05 2016 в 21:48

Бащата На Лъжите...

12423

2

Бай Муле

10.05 2016 в 21:00

А, виж, този път гаджалът е прав.

29585

1

Izalina

10.05 2016 в 20:41

Опаа!