Quantcast

Джон Кери на изненадващо посещение в Париж

OFFNews Последна промяна на 16 ноември 2015 в 22:46 2572 8

Държавният секретар на САЩ Джон Кери пристигна в Париж, за да изрази решимостта на двете страни да се борят с тероризма, съобщава Франс прес.

Утре сутрин Кери ще се срещне с френския президент Франсоа Оланд.

За посещението не е съобщено предварително от съображения за сигурност.

Джон Кери пристигна в Париж срещата на върха на Г-20, която се проведе в Анталия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.11 2015 в 08:40

Ареееее, спиртника се гмурнА у конспирацията! Нормално - прасетата гледат да се валят в кал.

17.11 2015 в 07:54

Сред многото версии за събитията от 13 ноември в Париж значително място е заето от „конспиративните“ хипотези. Има доказателства, че два дни преди нападенията е предупредено за тях в постове в Интернет. Припомнят се и събитията от 11 септември 2001 г., когато два месеца преди експлозията на кулите близнаци, Лари Зилберщайн купува сградата и я застрахова ‘случайно’ срещу риск от терористична атака за зашеметяващите $ 4,5 млрд. долара. Любопитното е, че братята Джоел и Паскал Лалу, собствениците на театъра ‘Bataklan’, който се оказа основното събитие от терористични нападения в Париж, го продават на датата 11 септември (!) тази година и се местят в Израел.

По темата операция ‘фалшив флаг’, посвещава статията си добре познатият американски политолог Пол Крейг Робъртс:
След Парижките събитията от вечерта на петък 13-ти ноември, имаме малко информация за ‘терористична атака’ в Париж, като Париж е обявен за ‘затворен град’ – както Бостън след ‘Бостън Маратон’. Много знамения говорят за действия от типа ‘фалшив флаг’.

Напълно възможно е да бъдат представени убедителни доказателства за това, че събитията в Париж са истински терористични атаки. Въпреки това, от какво биха се възползвали бежанци, които са извършили акт на насилие против приемащата ги държава – домакин и къде тези бежанци са доставили автомати и бомби във Франция? В действителност, където всичко това биха могли да доставят дори и местните французи?
Милиони хора, бягащи от войната, организирана от Вашингтон, и наводнили Европа, доведоха на преден план в европейската политика националистите, заставащи срещу Европейския съюз – като например ‘pegida’ в Германия, Британската независима партия на Найджъл Фарадж, и Националния фронт на Марин Льо Пен във Франция. Тези партии са не само активни срещу ЕС, но също така и срещу имиграцията.
Последните проучвания на общественото мнение във Франция показват, че в резултат на контролиране на растежа на бежанци, спасяващи се от войната на Вашингтон, Марин Льо Пен се извиси по рейтинг на първо място сред потенциалните кандидати за предстоящите президентски избори във Франция.
Подкрепата за войната на Вашингтон и 14-годишна хегемония на САЩ в Близкия изток, доведе до подкопаване и фрагментацията на гласуващия електорат за европейските партии. Европейски народи искат да са френски, немски, холандски, италиански, унгарци, чехи, британци.
Те не искат страната им да се превърне в нова Вавилонска кула, създадена от милиони имигранти, бягащи от войната на Вашингтон. Поддържането на собственото си гражданство – това е предложението на Фарадж, Льо Пен и техните избиратели.
Осъзнаване на уязвимостта и слабостта на позицията си, е напълно възможно да е причината за това, френския „истеблишмент“ да реши да защити властта си чрез операция ‘фалшив флаг’ – това ще позволи на правителството да закрие границата на Франция и по този начин ще лиши Марин Льо Пен от основните му политически аргументи. Някои хора са толкова наивни и глупави, че те вярват, че нито едно правителство в света няма да убива собствените си граждани.
Но правителствата се ангажират с такива действия винаги! В безкрайната редица на серия от акции на ‘фалшив флаг’, може да се отбележи, например, операция ‘Гладио’. Това беше съвместна операция на ЦРУ и италиански служби, по време на която безмилостно бомбардираха по невинни италианци, в очакване на влака на гарата, или на автобусни спирки. Стотици хора бяха убити, и за това обвиниха европейските комунисти, които след Втората световна война са били най-влиятелните в страната и можеха да дойдат на власт на парламентарните избори.
Италианският президент разкри истината за ‘Операция Гладио’ и можете да разберете всичко гнусно и подло за нея в редица книги и интернет. Експлозиите, разбира се, не бяха организирани от комунистите, както бе широко съобщавано в западните медии.
Атаките са изготвени и приложени от италиански агенти чрез ЦРУ. По време на парламентарните разследвания в Италия, един от функционерите на италианското разузнаване каза, че мястото, поставянето на бомбите е избрано така с очакването да има максимализиране на смъртта на жени и деца, защото тези жертви са били ‘най-полезни за дискредитиране на комунистите.’ Като се има предвид дългата традиция на Запада в проведените операции „под чужд флаг“, терористичните атаки в Париж напълно могат да попълнят техния дълъг списък…

П.П. От речта на РАЙХСМАРШАЛ Херман Гьоринг в Нюрнберг: „Естествено, обикновените хора не искат война, нито в Русия, нито в Англия, нито в Америка, нито в Германия. Това е разбираемо. Но в края на краищата, винаги е лесно хората да се увлекат на страната на вожда, който определя политиката на страната. Това е просто. Всичко, което е нужно, е да им се каже, че ще бъдат нападнати, че те са застрашени, и сторонниците на мира да бъдат обвинени в липса на патриотизъм, като така подлагат страната на риск. Това действа еднакво във всяка страна“.

ПОЛ КРЕЙГПол Крейг Робъртс
rusnext.ru

17.11 2015 в 07:52

РУМЯНА БЪЧВАРОВА: „ЗАСЕГА НЯМАМЕ ЗАЯВКА ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ!“
Вече има, Бъчварова, всичко е наред съгласно вашите строги изисквания!
„Аллах акбар“!

http://bultimes.com/smyah-bachvarova-zasega-nyamame-zayavka-za-teroristichen-akt/

17.11 2015 в 07:27

#1 и #2 де....
:)

17.11 2015 в 07:26

#2 и #3
Как няма име, бре! Как няма име??!!!??
Това не е коментар'че....
Това е дописка....
Ей, Селкор.... Не се дърпай. Подписвай се с името....
Щот ще те псувам на Кутев....
Факт.

17.11 2015 в 07:00

Той и вторият коментар е спекулативна ебавка.

16.11 2015 в 23:20

Първият коментар е спекулативна ебавка, разбира се, но фактът си остава че не може да се разчита на хората, които са виновни както за пролиферацията на ислямските терористи, така и за свободното им допускане на европейска земя, да решат или да свършат нещо което реално да е в полза на европейците.

Нито некадърното социалистче Оланд, нито псевдоконсерваторът Юнкер който днес се е изказал, че няма какво да се сменя политиката на отворени граници, нито Кери, нито който от и да е било от сегашния западен елит може да се очаква нещо добро.

Тръмп във САЩ, Льо Пен във Франция, Фараж в Англия, Лега Норд в Италия, AfD в Германия - само тогава може да се промени нещо към добро. В Полша вече има правителство, което поне по този въпрос е на място. Дори само Тръмп и Льо Пен ако се случат, ще са достатъчни да почнат да обръщат влака настрани от пропастта.

За България няма кво да кажа, тук нито един политик за чеп за зеле не става, така че само на смяна при "големите шефове" можем да се надяваме.

16.11 2015 в 23:11

"Подписвайте TTIP и не се дърпайте, че да не кажа на умерените ислямисти да ви спретнат още една касапница"