Стилни слънчеви очила: селекция от горещи тенденции 2019

Слънчеви очила тенденциите през 2019 година

OFFNews 10 май 2019 в 14:44 3997 0

Топлите дни ще дойдат скоро, но не сте избрали с кои очила да посрещнете пролетното слънце? Анализирахме тенденциите от световни модни подиуми, визията на звезди и събрани аксесоари, които ще имат значение за 2019 година. Предлагаме ви, заедно с Brandsoutlet да надникнем зад кулисите, за да научите за най-горещите тенденции на предстоящото лято!

СТИЛНИ ТЕНДЕНЦИИ И АКСЕСОАРИ 2019
Тесни рамки очила завладяха света миналата година. Те несъмнено бяха основната тенденция за 2018 година. Този сезон футуристичните аксесоари продължават да завладяват сърцата на почитателите на модата от цял свят. Тези очила могат да бъдат купени в различни цветове, размери и дизайн.

Моделите очила през 2019 г. са в бели овални ретро рамки очила. Те са носени от рапъри и рок звезди през 90-те години, а днес слънчевият аксесоар е станал част от стила на съвременната младеж. Необичайният, но в същото време универсален модел Calvin Klein CK18501S е чудесна находка и за предстоящото лятото?

Спортни очила доминанти със стил и сила

Спортни очила доминират със сила в модни ревюта и шоута на водещи марки.
Отсега нататък този аксесоар може да се носи не само по време на дейности на открито, но и да допълва модерните дрехи. ”Образът на Джиджи Хадид е пример за успешна комбинация от небрежен стил и спортни очила.

Ски очила с вградени маски вдъхновяват дизайнерите да създават екстравагантни аксесоари с моно обектив. Такива необичайни модели са друга тенденция от 2019 година. Те допълват образите на много кино звезди. Те са огледален аксесоар, като на снимка за brandsoutlet.bg.

Очила в рамка тип "котешко око" е постоянна класика. Тя винаги ще бъде от значение за представителките на нежния пол. С помощта на този аксесоар може да създадете както елегантен, така и смел образ. Актрисата Кейт Бланшет избра бледо розови очила, които без съмнение пасват на блондинки.

Друга експлозивна тенденция за тази година са квадратните очила за слънце. Изглеждат грандиозно вариации в ярки цветове. Това, което трябва да се създаде уникален летен лък. Ако не се страхувате от смели решения и експериментирате, потърсете аксесоари, украсени с различни елементи. Може би такива очила ще направят образа ви запомнящ се и незабравим?

Надяваме се, че от тази селекция brandsoutlet да сте придобили повече модни идеи. Бъдете стилни и не забравяйте: да изглеждате на макс или “сто процента”.

Помнете: Не винаги си струва, сляпо да следвате модните тенденции... Важно е това, което носите да ви кара да се чувствате добре!

Слънчеви очила за зима и спорт

Зимата идва с увереност. Почитателите на зимните празници и екстремни спортове очакват пристигането й с нетърпение.

Един от важните атрибути на оборудването за зимни спортове са ски очилата.

Слънчеви очила за зимни спортове трябва да прилягат плътно към лицето. Лещите за ски очила са изработени от специална оптична пластмаса.

Спортни сноуборд очила

Спортните очила днес са се превърнали в култов атрибут. Те са удобни, стилни и, без преувеличение, защитават очите. Докато екстремните спортове набират популярност всяка година, защитните свойства на спортното оборудване стават все по-сложно замислени.

Големите рамки очила - модерен стил за лято 2019

Модните слънчеви очила за 2019 година отново са способни да ни изненадат.

• Лятото е време на ослепително слънце, шоколадов тен и, разбира се, слънчеви очила.
Основната модна тенденция на това лято са големите очила. Предпочитание се дава на моделите в стил 60-те и 70-те години. Модната характеристика на летния сезон на 2019 г. може да се приеме за големи рамки със обемни стъкла и масивни лещи, плътно прилепнали към лицето.

Щом вече знаете всичко това ви пожелаваме да се любувате на новия сезон с маркови слънчеви очила от brandsoutlet.bg!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews