Без провокации и инциденти премина митингът в София

OFFNews 16 ноември 2013 в 15:48 3908 2

Митинг на БСП в София. Снимка: kamerite.bg
Митинг на БСП в София. Снимка: kamerite.bg

 

Без провокации и инциденти премина митингът в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Преди шествието в столицата имаше опасения за провокации и сблъсъци между митингуващи и фенове на "Левски" и ЦСКА. 

Днес ЦСКА приема „Левски” в първи мач от осминафиналите на турнира за Купата на България, а двубоят се играе на стадион „Васил Левски”. 

Единственото доближаване на агитките с част от протестиращите беше, когато автобусите, докарали голяма част от хората за митинга, започнаха да напускат бул. "Цариградско шосе". 

Полицейското присъствие в района остава засилено. Според организацията шествието на привържениците на “Левски“ започна от фен клуба на бул. „Т. Александров“, премина покрай президентството, по бул. „Дондуков“ до втория фен клуб на ул. „Цар Симеон“ . Шествието продължи по направление бул. „Дондуков“, бул. „ Васил Левски“, СУ „ Кл.Охридски“ в посока паметника на „П. Евтимий“, след това по „Гр. Игнатиев“ като пресече бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и беше насочвано от полицаите към сектори „Б“ и „В“ на Националния стадион „В.Левски“.

Шествието на ЦСКА премина от бул. „Фр. Нансен“, в района на Кравай по бул. „П. Евтимий“ до паметника на „П. Евтимий“, след това по бул.“Васил Левски“ и ул.“Гурко“, след като пресекат бул. „Евлоги и Христо  Георгиеви“ към сектори „А“ и „Г“ на Националния стадион „В.Левски“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!