Quantcast

Орешарски: Зная, че след всяка буря идват светлите хоризонти

OFFNews Последна промяна на 16 ноември 2013 в 13:02 4419 21

Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС

 

Зная, че след всяка буря идват светлите хоризонти и си струва да работим за тях. Благодаря ви ,че сте тук и че подкрепяте нашите усилия.

Това каза на митинга на БСП в София премиерът Пламен Орешарски. Думите му бяха посрещнати със скандирания: "Подкрепа" и "Орешарски".

"Сигурно по-лесно би ли да се оправдаем с наследството. Не съм го правил, няма и да го направя, защото това няма да помогне на никого. Ще продължим да бъдем толерантни да работим за доброто бъдеще на страната си каквото и да ни струва това в личен план", каза Орешарски. 

Той каза, че отговорното поведение е необходимо повече от всякога. 

"За да успеем, ни е необходима вашата подкрепа. Подкрепата на всички, за които просперитетът на родината е над личния просперитет. Да протегнем ръка към всички наши сънародници, към нашите съмишленици, но и към тези, които мислят различно от нас. Силата е в съединението, а не в разединението. Вярвам че ще намерим пътя, че няма да се изгубим в мъглата", каза още премиерът. 

След него думата взе Лютви Местан, според когото митингът е исторически. По думите му на Орлов мост са се събрали около 60-70 хил. души. Голяма част от протестиращите започнаха да се разотиват.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.11 2013 в 19:23

абсолютно прав е , само изглежда не осъзнава че бурята е той а светлината може да дойде с оставката му, на него и цялата му паплач.

16.11 2013 в 19:06

комик

16.11 2013 в 18:35

Орешарски явно страда от синдрома Жорж Ганчев, вярва на всяка дума, която го прави велик. В медицина това се нарича раздвоение на личността или по-точно дисоциативно разстройство на идентичността.

16.11 2013 в 18:03

Пророчица сочи пръстите на ръцете си: „Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единствено и само за собствения джоб.“ (Твърди се, че става дума за 14 правителства, Орешарското е 14то)
„Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз.“

„С Промяната много лидери и правителства ще се сменят. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред. Ще настъпи неудържим разцвет във всички области.“

„Ще настане чудо през XXI век в Родината.“

Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. За съжаление, ще се изтърпи и този позорен акт, за да приключи нелеката ни обремененост. Политиците едва тогаз ще се осъзнаят и втурнат да работят за Родината.“

„Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя.“

„Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат.

„Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната (част).“

„Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…“
„Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.“

„Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „отечество любезно“. Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.“

http://www.youtube.com/watch?v=zoWgiMGqooc&feature=player_embedded

Доган иска прекрояване на границата на България с Турция!

• А сегашният депутат Ахмед Башев нагло и безцеремонно заяви, че ДПС не иска само местната власт – иска властта в цяла България!

Ахмед Доган направи изключително нагло и недопустимо изказване!

Той си позволи да претендира за отнемане на родни територии чрез нарушаване на целостта на границите на българската държава!

Ето и точните думи на Доган.

„Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници.

Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове…

Това ще продължава!“.

Доган намекна, че след като в България има етническо малцинство, което се самоопределя към Турция, то и територията на държавата ни, в която етническото малцинство живее, също трябва да премине към Турция – с прекрояване на държавната ни граница в наш ущърб.

Сегашният депутат от ДПС Ахмед Башев пък нагло допълни:

„Ние от ДПС не искаме само местната власт!

Ние искаме властта в държавата!“.

16.11 2013 в 16:26

Подкрепата на сенилните избиратели няма да ви помогне да успеете. Преди да се видят "светлите хоризонти", трябва да си подадете оставка. Не ви искаме!

16.11 2013 в 16:05

Не ми обещавай светли хоризонти,Пацо Оставката!Аз съм моряк и прекрасно знам,че хоризонтът никога не може да бъде достигнат.Ама,к'во да те прави човек-Пацо Оставката!

16.11 2013 в 15:51

Светлото бъдеще ни го обещаваха едно време, ама на някои още не им е светнало, че пак ги лъжат !

16.11 2013 в 15:44

A koito see vetrove zune buri. Svetlite horizonti sa za horata, koito praviat dobro. A tezi koito praviat zlo, seiat luzi, sluzat na diavola (razbirai gotovi sa na VSICHKO za pari) - za tiah sled buriata ima osthe po-goliama buria i oshte po-goliama i nakraia otivat pri tozi na kogoto sa sluguvali.
Sluzitelite na diavola v bulgarskoto pravitelstvo i v mediite shte si poluchat nagradata ot tehnia gospodar.

16.11 2013 в 15:42

... и аз така съм чувал .. затова ОСТАВКА .. и към хоризонтите !!!

16.11 2013 в 14:54

На червени с малко турско синьо. Същите като на Волен.