За какво се бори жената на Бареков

OFFNews 04 септември 2014 в 09:52 74128 52

Мария Календерска. Кадър: Нова телевизия

След като "България без цензура" регистрира официално своите листи стана ясно, че жената до Бареков, от която той има двумесечен син, ще бъде втора в две листи - в 24 МИР-София и в Благоевград.

Пред Нова телевизия тази сутрин Мария Календерска заяви, че една от основните цели на ББЦ е да не допуска ГЕРБ да се върне на власт по същия начин, по който управляваше преди. 

Половинката на Бареков коментира и че е влязла в политиката, защото не желае "екземпляри като Яне Янев да ѝ дават наклон в живота".

"Аз съм човек, който се е опитвал да успее в живота и съм работила за всичко, което имам. Ставала съм в 4:10 сутринта точно като вас, когато работих в сутрешния блок на тв7, после станах продуцент", разказа Календерска.

Тя сподели, че първата ѝ среща с Бареков е била по време на турнето "България без цензура", когато новият политик започна и кариерата си като такъв.

Като друга причина за започване на политическа кариера, Календерска изтъкна и това, че журналистическите похвати не са ѝ достигнали, за да направи нужната промяна.

Календерска ще следва управленската програма на ББЦ, в която се включват създаването на 1 млн. работни места, както и таблетите за всеки ученик.

"Тези 1 млн. работни места ще бъдат създавани са план за 2 управленски мадната, което прави по 150 000 работни места на година. Не е нещо невъзможно", коментира половинката на Бареков.

По нейни думи ББЦ също така ще стане "донор" на кръв за изцедения от политици и фирми български народ.

Кризата с КТБ Календерска коментира, че вероятно няма човек, който не иска банката да бъде заздравена.

"И аз като много други хора имам пари там, но не съм богат и законът гарантира моите спестявания. Най-малкото банката трябва да бъде отворена заради длъжниците и хората с депозити", каза Календерска.

Близост с Цветан Василев половинката на Бареков отрече да има и каза, че единствено го е виждала в сградата на ТВ7, където се помещават и офисите на банкера.

Календерска коментира и бившите съюзници на Бареков от ВМРО и ги сравни с футболиста Валери Божинов.

"Патриотите са една прекрасна формация - ВМРО са роден талант, те имат страхотна идея и потенциал, но позволете ми да ги сравня с Валери Божинов, който също е роден талант. И когато Божинов трябва да се докаже и да направи големия си мач, казва "Аз имам тука една булка Николета Лозанов, аз не мога да ѝ устоя и отивам да се оженя за нея". И накрая всички виждаме кариерата му", завърши Календерска

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!