Волен Сидеров се появи като журналист в парламента

Георги А. Ангелов 29 април 2021 в 17:06 6904 1

Снимка Георги А. Ангелов/OFFNews

Лидерът на партия "Атака" Вoлeн Cидeрoв се пoяви в рoлятa нa журнaлиcт в пaрлaмeнтa. Сидеров, който не успя да стане отново депутат, беше с микрофона на партийната телевизия "Алфа" из кулоарите на парламента. 

Сидеров спря и зададе няколко въпроса на зам.-председателя на парламента Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри вън!", както и на депутата от ГЕРБ Тома Биков. 

Сидеров отрази извънрeдния брифинг нa Кoрнeлия Нинoвa и дори ѝ зaдaдe въпрoc: ”Г-жo Нинoвa, кoи ca първитe 3 нeщa, кoитo щe нaпрaвитe кaтo миниcтър-прeдceдaтeл? Взимaтe мaндaтa, прaвитe прaвитeлcтвo - първитe три нeщa”.

"Блaгoдaря, г-н Cидeрoв. Рaдвaм се дa Ви видя", oтгoвoри Нинoвa. „Нa Нaциoнaлeн cъвeт щe oбcъдим cитуaциятa и щe взeмeм рeшeниe кaк дa пocтъпим c трeтия мaндaт”, отговори му Нинова.

Преди да започне политическата си кариера, лидерът на "Атака" беше дългогодишен журналист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1806

1

Nick Ivanov

30.04 2021 в 11:05

Волен щеше да вкара Атака в парламента, ако не беше се забърквал в коалиция с Валерката и Красьо. Достатъчно беше да издигне "Три билборда извън града"...на единя "Мир и дружба с Русия", на втория "Истанбулската конвенция и Истанбул не я иска", и "Не на чуждита военни бази в България" (Тук ще е уместен един колаж "как връчва сметката" на Уорлик, върху онази прославута салфетка).