Волен Сидеров предложи на Каракачанов също да подаде оставка

OFFNews 17 ноември 2018 в 19:55 5042 0

Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров предложи на своя партньор в малката коалиция Красимир Каракачанов също да подаде оставка.

"Аз бях за оставката на Симеонов още преди месец, защото изказването му бе недопустимо. Аз давам и сега дискретното предложение Каракачанов също да подаде оставка. И да започнем на чисто", призова Сидеров във фейсбук профила си.

Според него Каракачанов, също като Валери Симеонов, не е издържал теста. "За да решим дали можем да бъдем някакъв патриотичен блок, който да започне на чисто. Какво значи на чисто - да поставим приоритети и и да видим дали можем да ги постигнем. Защото да се въртиш във властта само заради гъдела, това е перверзия. Българският народ изтърпя достатъчно и затова им предлагам да се съберем и да обсъдим подобен въпрос", допълва Волен Сидеров.

Патриотът уточнява, че това не е ултиматум, а приятелско предложение, което да върне Каракачанов към здравия разум.

"Смятам, че те и двамата изгубиха връзката с реалността. Правих вече няколко предупреждения - защото се занимаваме с лифтове, дискотеки, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, ако ли не - зле за тях", пише Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови