Вицепрезидентът: Политиците се самозабравиха, искат пари и власт

ОFFNews 14 август 2014 в 14:45 1257 4

Маргарита Попова.
Маргарита Попова.

Политиците на високо ниво се забравиха – интересува ги преди всичко парите и властта, заяви вицепрезидентът Маргарита Попова по време на откриването на "Конференция на жените – транспортни работници от цял свят".

В целия свят бушува тежка криза. Наричаме я финансова, но тя и тежка криза на морала. Въпросът е кой може да излезе пред нас жените и да направи честен анализ защо стигнахме дотук, отбеляза Маргарита Попова.

Тя добави, че докато не бъдат чути посланията на жените, майките, синдикалните дейци, че трябва да се мисли за човека, морала, нравите, няма скоро да излезем от тази ситуация.

Маргарита Попова подчерта, че политиците все по-рядко общуват отблизо със синдикатите и ги търсят като техни партньори.

В това консуматорско общество, в което се озовахме, политиците не са честни към човешкото общество, каза още вицепрезидентът в приветствието си като добави, че синдикатите са гръбнакът на световната икономика и отправи послание за единение, мир и социална справедливост.

Наред с устрема към печалба и власт, трябва да се мисли и за поколенията. За децата, които създаваме и възпитаваме, заяви вицепрезидентът Попова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови