Условията на БСП за правителство: Никакъв компромис със Скопие за историята, без джендър в България

Светослав Метанов 20 ноември 2021 в 16:31 18327 1

Червената партия е определила две прелюбопитни червени линии в преговорите за съставяне на правителство с Продължаваме промяната, Демократична България и Има такъв народ, научи OFFNews.

Това става ясно от приетия според "Позитано" 20, но не и според несъгласните с Нинова соцактивисти, дневен ред на провеждащото се вчера и днес неприсъствено заседание на Националния съвет на БСП.

Условията на социалистите изобщо не са свързани с леви политики, грижа за пенсионерите, тружениците на труда и социалнослабите хора в България.

Нищо от това не интересува БСП!?!

Столетницата е посочила като категорична позиция на левицата при преговорите, че не трябва да се допуска никакъв компромис в преговорите със Скопие по темата за историята, а също и че "категорично не подкрепя въвеждането на джендър-идеологията и Истанбулската конвенция в България".

В преговорния екип от страна на БСП освен лидера в оставка Корнелия Нинова, влизат още и Кристиян Вигенин, Ирена Атанасова, Атанас Зафиров и Христо Проданов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

1

Име на профила

20.11 2021 в 17:24

Някой ще ми обясни ли какво означава "въвеждане на джендър-идеология"?

Аз съм консерватиен по характер, обаче има цял спектър от глупости които правят от изток до запад - от наказание със затвор за връзка с лице от същия пол до възпитаване на малки деца в това, че те нямат пол, или уволнения на хетеросексуални от ключови позиции с цел да се назначат обратни.

И двата края на този спектър са плашещи, какво визират БСП тук?

Или всичко е да отметнат номера просто, "гласувайте за нас, ние сме против педерастите?"
 
X

Да помогнем на украинските деца!