Трифонов нападна Христо Иванов с ироничен коментар

OFFNews Последна промяна на 12 август 2021 в 15:25 3502 2

Снимка Мая Младенова

Лидерът на ИТН Слави Трифонов нападна с пост във фейсбук съпредседателя на ДБ Христо Иванов.

В ироничен коментар Трифонов твърди, че ако Има такъв народ бяха номинирали Иванов за премиер, от Демократична България щели да кажат "не става". 

В текста на Слави Трифонов пише: 

Днес Христо Иванов отново е коментирал биографиите на номинираните министри от “Има такъв народ”. По този повод искам да споделя една хипотеза. Ако “Има такъв народ” беше номинирал за министър-председател Христо Иванов, от „Демократична България“ и кръга около тях щяха да кажат следното:

„О, не – не става! Бащата на Христо Иванов е бил член на Българската комунистическа партия. Майката на Христо Иванов също е била член на Българската комунистическа партия. Тя е известна и с един митинг, на който държи пламенна реч в защита на Ахмед Доган, който според нас днес реди правителството на Слави Трифонов.

Христо Иванов е бил строителен работник, завършил е право, но не е известно да е работил като адвокат и не е известно да е имал клиенти.

Всъщност, вписан е като адвокат през 2002 г., но поради неплащане на членски внос в Софийска адвокатска колегия е бил глобяван нееднократно и е бил лишен от правото да упражнява адвокатската професия.

По-късно единствената му работа е да е в неправителствени фондации и организации.

През 2014 г. Христо Иванов става служебен министър и вицепремиер в кабинета на професор Георги Близнашки, виден представител на Библиотекарския кръг, който според нас днес реди правителството на Слави Трифонов.

След това става министър и на Бойко Борисов, който е „мутра“ и „част от мафията“, по думите на самия Христо Иванов. Думи, изречени от Иванов преди да се съгласи да бъде... министър на Борисов. След като става министър на Борисов, Христо Иванов казва, че това са смешни неща, употребил е площаден език и с господата Борисов и Цветанов работи абсолютно колегиално.

По-късно Христо Иванов участва в тайни срещи за сформиране на нов политически проект. В основата на срещите е бизнесменът Иво Прокопиев, сочен за кадровик и лобист в няколко министерски съвета. В срещите участват и редица съвременни журналисти и анализатори, които днес громят Слави Трифонов из интернет, че някой му реди правителството.

По-късно Христо Иванов става един от главните виновници за разцеплението на десните. Разцепление, което оставя всички десни партии извън парламента за срок от цели 4 години.

Така че, ако обичат, от „Има такъв народ“ да си сменят кандидата за премиер и да предложат друг. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-2177

2

Puhco

12.08 2021 в 16:48

Знаех си, че тоя Христо Иванов известен, като Ристе Постовски през живота си не е работил и ден. Само подобен хрантутник може да върти такива педалсдки номерца в политиката!

1824

1

12.08 2021 в 16:25

Значи народа днес вика и тримата, и тримата са за ОПЪВАНЕ.... и Славче и Баце и Ристе да ги опъваме!!!!
И вица е:.....
Иванчо бил ратай при дядо поп. Дядо поп имал три дъщери. Една сутрин с дядо поп отиват да копаят лозето.
По пътя виждат, че са забравили мотиките.
-Иванчо, скачай от колата и отиди да ги донесеш!-казал дядо поп-те са зад вратата.
Върнал се Иванчо в къщи и гледа трите дъщери на попа и им казал:
-Дядо поп каза да ви опъна и трите!
Те обаче не му повярвали и тогава Иванчо се провикнал:
-Дядо Попе, и трите ли?
-И трите, и трите!-отвърнал дядо поп.