Цветанов: Депутатите от АБВ не бяха предупредени, че АБВ излиза от властта

OFFNews - Бургас 15 май 2016 в 16:22 3926 4

Във вторник ГЕРБ ще имат позиция за прегласуването на Изборния кодекс заради ветото на президента, съобщи зам.-председателят на партията и шеф на парламентарната й група Цветан Цветанов в Бургас.

Тогава щели да са ясни и "евентуални бъдещи промени в Изборния кодекс, за да можем действително да успокоим и българите, които живеят в чужбина.Тогава, може би, ще имаме позиция и относно евентуално сезиране на КС от парламентаристите“, коментира в Бургас Цветанов.

Относно коментара на Георги Първанов, че АБВ тръгва срещу модела ГЕРБ, той каза: „Това потвърждава констатацията, която вече правим от действията, които бяха направени от АБВ последната седмица. Че действително, от АБВ не са били искрени в намеренията си за стабилността на страната и за правене на реални политики“.

Цветанов посочи, че не само от ГЕРБ са били изненадани от решението на АБВ да оттеглят подкрепата си към управлението, но и от парламентарната група на партията на Първанов също не са знаели. Цветанов добави, че не вижда вариант за обединение на БСП и АБВ. 

Цветан Цветанов бе в Бургас за среща с актива на ГЕРБ от областта за анализ на местните избори. Той посочи успехите на партията в Бургаско за пример.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

2

Ани

15.05 2016 в 17:56

"Цветанът на мисълта" -клишетата на злобарите!

Не е препоръчително. Злобата вреди на вашето здраве! :-)

63994

1

Red or Dead

15.05 2016 в 16:47

Поздрави за избора на фотка, почти не се вижда “особената форма“ на...главата на “цветанът на мисълта“

Инак, друго нямам, при него мозъчна дейност не е забелязвана до днес, едва ли и сега ще се случи ЧУДО.....само ми е чудно, абе аджеба ние какви сме, щом туй нещу е такъв “фактор“ на тази територия.

 
X

Да помогнем на украинските деца!