Цирк в парламента около въпроса за арменския геноцид

Нели Чолашка Последна промяна на 24 април 2015 в 09:31 4257 13

Цирк в парламента около въпроса за арменския геноцид

Снимка БГНЕС

Истински цирк се разигра в началото на днешното пленарно заседание. Вълнението беше предизвикано от предложения от "Атака" проект на решение за признаване на геноцида над арменците в Османската империя.

В сряда парламентът реши дебатът по тази тема да е точка първа в петък - 24 април, когато в света се почита паметта на жертвите на арменския геноцид. Вчера обаче с процедурни хватки точката беше преместена на трето място, което означаваше, че няма да се стигне до нея.

В началото на заседанието Патриотичният фронт предложи в началото на днешното заседание на парламента работното време да се удължи до приемането на точка 3.

Това предложение беше отхвърлено, защото ГЕРБ и АБВ гласуваха "Въздържал се", а ДПС - "против". РБ, които вчера подкрепиха изместването на точката за арменския геноцид, гласуваха днес за удължаване на заседанието. 

След това гласуване от ПФ предложиха да се почетат с минута мълчание жертвите на арменския геноцид. Докато председателката на парламента Цецка Цачева четеше основанията, на които ще откаже минута мълчание, станаха депутатите от БСП, АБВ, ПФ и Реформаторския блок, а от депутатите от ДПС излязоха. От ГЕРБ стана само Методи Андреев.

Тогава от Патриотичния фронт предложиха точката за арменския геноцид да стане първа точка и тогава в пленарната зала дотичаха депутатите от ДПС под скандиранията на депутатите от "Атака" - "Ердоган, Ердоган".

Това предложение обаче беше прието, вече и с подкрепата на ГЕРБ и точка първо от днешното заседание ще е проект на решение за признаване на геноцида над арменците.

"Атака" предлага този проект от 2006 година насам и досега той 8 пъти е бил отхвърлян.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.04 2015 в 13:16

ТРАГЕДИЯТА Е ГОЛЯМА, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,

ТОЛКОВА ГОЛЯМА, ЧЕ ВИЕ ДОРИ И ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ, КОГАТО ИМАХТЕ АРМИЯ РАВНОСТОЙНА НА ТУРЦИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪВЕТИТЕ И ТЯХНАТА АНГАЖИРАНОСТ СЪС СИГУРНОСТТА НА БАЛКАНИТЕ, ВИЕ НЕ ДРЪЗНАХТЕ ДА ПРИЗОВЕТЕ МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ ДА ПРИТИСНЕ ТУРЦИЯ ЗА ДА ПРИЗНАЕ ГЕНОЦИДА СИ НАД БЪЛГАРИТЕ, А ДНЕС ВИЕ ОТСТЪПВАТЕ И ПРЕД ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ - ВИЕ, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ СТЕ СИ ВЕЧНИТЕ ЧЕРВЕНИ ПУНТ@ МАРИ, НИЩО ЧЕ ВИНАГИ СТЕ ГЛЕДАЛИ С КРАДЛИВИТЕ СИ ПОГЛЕДИ И НА ИЗТОК И НА ЗАПАД!!!

ГЕРМАНИЯ ПРИЗНА ЗА РОЛЯТА СИ В ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ, А ТЯ В СЪГЛАШЕНИЕ С ТУРЦИЯ Е БИЛА ВОДЕЩА, ТАКА ЧЕ ТУРЦИЯ, КОЯТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕРДОГАН ВЕЧЕ КАТЕГОРИЧНА СЕ ОТХВЪРЛЯ, КАТО БЪДЕЩА ЕВРОЧЛЕНКА НА ЕВРОПА В БИЗНЕС СРЕДИТЕ ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО, ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА НЕДАЛНОВИДНАТА СИ ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА!!!:) :) :)

ЕРДОГАН ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ЗА ГЕНОЦИДА НА АРМЕНЦИТЕ - 1,5 МЛН. УБИТИ АРМЕНЦИ!!!

ЕРДОГАН ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ - ПРИ ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ, БЪЛГАРИТЕ СА БИЛИ 3 МЛН. ДУШИ, А СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ПЪРВИТЕ ПРЕБРОЯВАНИЯ ДОКАЗВАТ ОСТАНАЛИ САМО 3 МЛН.ДУШИ, КАТО ЗА СРАВНЕНИЕ БЪЛГАРИТЕ, ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПЕРИОД СА ИМАЛИ МИНИМУМ ПО ТРИ ДЕЦА, БИЛИ СА ДЛЪЖНИ НА ВСЕКИ ТРИ СЕМЕЙСТВА ДА ПЛАЩАТ КРЪВЕН ДАНЪК(ОТНЕМАНЕ НА МЪЖКА РОЖБА) И В КРАЙНА СМЕТКА ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ СЛЕД ВСИЧКИТЕ ЗВЕРСТВА НАД БЪЛГАРИТЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ НЕПОРОБЕНИ НАЦИИ СЪС СЪЩИЯТ ЕСТЕСТВЕН ПРИРАСТ СА НАПРОЯВАЛИ КЪМ 1900-ТАТА ГОДИНА С НАСЕЛЕНИЕ ДО 30МЛН. ДУШИ!!! РАЗЛИКАТА Е 27МЛН. ДУШИ, НАЙ-ВЕРОЯТНО ИЗБИТИ ИЛИ ОТВЛЕЧЕНИ БЪЛГАРЧЕТА ЗА ЕНИЧАРИ!!!

ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС Е ПЛАНИРАН ПРЕДИ 1980 ГОДИНА, А ПРИЧИНИТЕ СА В АКТИВНОСТТА НА ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ, НО И В ЯСНАТА ПРЕДСТАВА НА КОМУНИСТИТЕ, ЧЕ ПРЕДСТОИ ПАДАНЕ НА ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА, ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ АКТИВНО СЕ РАБОТИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА МНОГОПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ НА ИКОНОМИЧЕСКО И ПОЛИТИЧЕСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ, А В НЕГО ТУРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ В БЪЛГАРИЯ Е НЕУДОБНА, ТЪЙ КАТО Е БИЛА НАЙ-ПРИВЕЛИГИРОВАНА ОТ ТАТОВИСТИТЕ, НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ СА ИМ ТРЯБВАЛИ ПРОСТИ И ЛЕСНО УПРАВЛЯЕМИ ЕТНИЧЕСКИ ЕЛЕКТОРАЛНИ ЕДИНИЦИ, НА КОИТО ДА ИМ БЪДАТ СЛОЖЕНИ ДС АГЕНТИ, ЗА ДА ИМ ТЕГЛЯТ ЮЗДИТЕ - ДОГАН Е АГЕНТ НА ДС!!!

ЕТНИЕСКАТА КАРТА Е ВЪЗЛОВИЯТ КОЗ НА КОМУНИСТИТЕ, ДНЕС, С НЕЯ ТЕ РАЗИГРАВАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И КАКТО ЕМИГРАЦИЯТА СЕ ОКАЗА ОТДУШНИК ЗА ТЕНДЖЕРАТА ПОД НАЛЯГАНЕ В БГ, ТАКА УТРЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ НАСАЖДАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА И УЛЕСНЯВАНЕТО НА ТУРЦИЯ, ВЪРХОВНИЯТ ОТДУШНИК ЗА БГ КОМУНИСТИТЕ - ЗА ПРИМЕР: МАКЕДОНИЯ!!

БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНСИТИ, ВИНАГИ СА ПРЕДАВАЛИ БЪЛГАРИЯ И СА БИЛИ ДВОЙНИТЕ АГЕНТИ И НА ИЗТОК И НА ЗАПАДА, КАКТО И НА БАЛКАНИТЕ - ПОСЛОВИЧНИ СА!!!

ПРИЕМАНЕТО И САМО ПРИЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН ГАРАНТИРА НЕПРИКОСНОВЕННОСТТА НА ГРАНИЦИТЕ Й!!!

ПРИЗНАВАНЕТО НА ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ ОТ СТРАНА НА ТУРЦИЯ(ЕРДОГАН) ОТВАРЯ НОВА СТРАНИЦА В БАЛКАНСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ И БЪДЕЩЕТО НА ТУРЦИЯ! КОЙТО Е ПРОТИВ ТОЗИ ГЕНОЦИД, ТО ТОЙ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОДКРЕПЯ ЕРДОГАН ЗА НАСТОЯЩАТА МУ НЕОСМАНСКА ПОЛИТИКА, НАЧЕЛО С НЕГОВИЯ ВЕРЕН ПАЖ: ДАВУТОГЛУ - АМБИЦИИТЕ НА ЕРДОГАН ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОПАРЕНИ!!!

НЕ Е СЛУЧАЙНА ВОДЕШАТА РОЛЯ НА ВАТИКАНА В ТАЗИ ИНИЦИАТИВА, А СЛЕД ТОВА И НА АВСТРИЯ, НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕЩО ВИ УБЯГВА ПОКРАЙ ФОКУСА НА ВСИЧКИ НАД УКРАИНСКАТА КРИЗА, А ВЪВ ВАТИКАНА И АВСТРИЯ ВИНАГИ СА БИЛИ НАЯСНО СЪС ШПИОНАЖА!!!

ПАПАТА Е ОСНОВЕН ИНДИКАТОР В ЕРОПЕЙСКАТА ПОЛИТИКА И ПОСОКАТА Й, ТАКА ЧЕ ПОЛЮСИТЕ ЯВНО СЕ СМЕНЯТ, А ГЕРМАНИЯ ИМА ПРИЧИНИ ДА БЪДЕ ПРИТИСКАНА ДО СТЕНАТА!!!

РУСИЯ И ТУРЦИЯ, ДНЕС СА СЪЮЗНИЦИ, А БЪЛГАРИЯ ОТНОВО НЯМА ДА ПОЛУЧИ СНИЗХОЖДЕНИЕ ОТ СЪЮЗНИЦИТЕ СИ - НЯМА ДА ИМА 51-ВИ ЩАТ, НЕ И С ТЕЗИ ПУНТА МАРИ, КОИТО СА НА ВЛАСТ ОТ 25 ГОДИНИ НАСАМ!!!:) :) :)

КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ - СПРЕТЕ ЕРДОГАН!!!

ЗА СИЛНА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!

24.04 2015 в 11:36

Спокойно,няколко часа след като хамерика го признае,ще го признаем и ние.

24.04 2015 в 11:35

Започвам да се съмнявам в истиността и моралността на една кауза, ако тя се използва за политически конюнктурни далавери от доказани крадливи, лъжливи, нечистоплътни и неморални действащи агенти и побългарени от БКП-БЗНС-ДС индо-българи-албиноси, като прасето ДС-"Иван" Каракачан! Това си е за сметка на арменците, които мълчаливо се съгласяват геноцида над дедите им да се ползва от платени нискойерархични функционери на български потиснически и мародерски структури с лъжливи откраднати чужди буквосъчетания! Арменците много добре знаят какво е това В.М.Р.О. и какво стои зад днешното българско ДС-милиционерско буквосъчетание "ВМРО" на ПП "ВМРО - Българско национално движение"!

24.04 2015 в 11:33

Потурчването върви с пълен ход, щом не смеем да кажем, че милион и половина арменци са избити от турците преди сто години, щом турското робство е турско присъствие, Кочо Честименски е човек със странно мислене или дори психически нестабилен, че е избил семейството си в Перущица, че да не ги поругаят турците, а Левски е псуващ терорист според най-новия "арт" напън по темата, за капак на пеещите православни песни, турският министър за какво да им плаща, стига им че ги е завел във Франция. Арменците са малък народ, но обърнаха вниманието на цял свят, ние сме доста повече, но мълчим, за да не ни изгори бизнеса или да не ни изгонят от някоя фирма на свинята, жалка работа.

24.04 2015 в 11:27

/Смешни американски подлоги..../
Aко бяха само американски - с мед да ги намажеш.Но те са подлоги за всички, които ги пожелаят......

24.04 2015 в 11:25

И какво сега? ДПС бяха партия, която защитава правата на малцинствата в България. Не бяха етническа? Защо тогава арменското малцинство е така недолюбвано? А ДПС-ари?

24.04 2015 в 11:20

герП не могат вечно да крият турската си зависимост.

Днес е денят на ИСТИНАТА.

ТУРЦИ СТЕ>>>ТУРЦИ СТЕ>>>ТУРЦИ СТЕ>>>

...вие от герП
ТУРЦИ СТЕ>>>

24.04 2015 в 11:17

ХАЙГАШОТ АГАСЯН ЛИЧНО Е ПОЗДРАВИЛ ПАТРИОТА ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ ЗА ОТГОВОРНАТА ПОЗИЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА ПО ВЪПРОСА С АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

24.04 2015 в 11:15

Това за пореден път доказва,че България се управлява от ДПС,а разни Боковци,Станишковци и тн.послушно изпълняват.

24.04 2015 в 11:12


От НС в момента:
По време на дебатите за обсъждането на арменския геноцид на балкона в парламентарната зала има представители на турското посолство.

Какво правят от турското поолство в българският парламент? Какво става в тая държава?!